Andi Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 siemka mam pytanko do wlascicieli Wildka i Wariora czy silniki te sa takie same ??? chodzi mi o uchwyty do przykrecenia do ramy. Pytam dlatego ze rama jaka mam na oku typu dragstyl jest pod silnik od XV 1600 czyli wildka a z USA mozna zalatwic silnik od XV 1700 i XV1700 PC czyli Wariorr. zebym kichy nie walna i nie kupil zlego silnika musze byc pewny jesli chodzi o zbiornik oleju to wiem ze Wildstar ma nizej jak Wariorr. ale czy tylko takie sa roznice??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 siemka mam pytanko do wlascicieli Wildka i Wariora czy silniki te sa takie same ??? chodzi mi o uchwyty do przykrecenia do ramy. Pytam dlatego ze rama jaka mam na oku typu dragstyl jest pod silnik od XV 1600 czyli wildka a z USA mozna zalatwic silnik od XV 1700 i XV1700 PC czyli Wariorr. zebym kichy nie walna i nie kupil zlego silnika musze byc pewny jesli chodzi o zbiornik oleju to wiem ze Wildstar ma nizej jak Wariorr. ale czy tylko takie sa roznice??? Z tym "czyli Warrior" to nie tak wprost.O innych różnicach nie powiem, bo nie wiem, ale silnik tzw. 1,7 (1,6 z kwawałkiem) stosowany do Wildka (Roadstar w USA) o identycznej pojemności co Warriora, nie posiada wtrysku, a przynajmniej brak o nim wzmianki w specyfikacjach amerykańskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 siemka z tego co wiem na dzien dzisejczy to silnik rozni sie pojemnikiem na olej . w wildku jest nisko tam gdzie przelatuje przeniesienie napedu na 2 strone a w warrirku pojemnik na olej jest nad tym mechanizemem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi