debas Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 interesuje mnie glownie ustawianie luzow zaworowych oraz inne ustawienia mechaniczne w motocyklu vt 750 shadow z 2000 roku z gory wielkie dzieki pozdrowka i byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Mam tylko do 600 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 ja mam jakas duzo ksiazke, ktora dostalem razem z motocyklem, jak byl zakupiony w salonie, ale nie wiem co tam w niej jest, jak bede w domu, sprawdze :banghead: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Może tu poszukaj : http://www.motosonline.net/manuales.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi