mareksit Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Ja też gratuluje ,mam nadzieję że na wiosnę spotkamy się gdzieś w moich okolicach i pośmigamy ( i mam nadzieję że wtedy już bede jeździł na hayabusie :) ).Ja jednak nie mam zamiaru zdradzić stajni suzuki hihihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian cbr Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 wiekkie gratulacje ładna maszyna ja też niedawno cos takiego zakupiłem wrażenia z jazdy dość ciekawe zycze ci takich jak najwięcej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 moj w standardzie ma spawana rame a twoj? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian cbr Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 moj w standardzie ma spawana rame a twoj? :icon_evil:kto to wie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Mialem przyjemnosc jezdzic taka kilka razy i poprostu cud malina :) Gratuluje! A ja myślałam że motocykl :notworthy: hihihi i co fajnie ??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 po prostu malinowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻURAL Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 gratuluje dobrego gustu :icon_mrgreen: HONDA rules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 TYLKO POGRATULOWAĆ MOTOCYKLA , a dla kierowcy ?? .... wygodniejszy niż Bandit ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 tylko pogratulować ??? eee, górników na forum :biggrin: nie ma to jak odkopać stary temat, pozdro i oby do barbórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi