reminator Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 No to się mylisz :clap:DT125R była produkowana od 1988 roku.Po 1. sprezyny na pewno zjechane w opórPo 2. Słaby fotograf co mogło spowodować że wszystko wygląda inaczej niż jest naprawdęPo 3. za taką kase jeśli reszta jest ok to raczej nie najgrosza cenapowiedzialbym ze cena jest dobra tylko mysze po to jechac ponad 500 km w jedna strone .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 zawieszono konto jednemu z licytujacych a nie sprzedajacemu... co do zawiechy to nawet jak padniete sprezyny to z katem nachylenia glowki jest cos nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 pęknięte sprężynylagi zgięte na wysokości dolnej półkiwgnieciony bak czyli koleś musiał siedzieć jak przywalił (dużo prawdopodobieństwo że jechał z pasażerem) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 pęknięte sprężynylagi zgięte na wysokości dolnej półkiwgnieciony bak czyli koleś musiał siedzieć jak przywalił (dużo prawdopodobieństwo że jechał z pasażerem)wiecie co leje na te oferte nie mam jeszcze doswiadczenia i nie stac mnie na to zeby kupowac szyszke ... wiem ze jak kupie tanie gowno to bede pchal tanie gowno a wole pojezdzic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Wiesz moze popros jeszcze o dodatkowe foty moze w tym ujeciu wyszla jakos nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Wiesz moze popros jeszcze o dodatkowe foty moze w tym ujeciu wyszla jakos nie taknie moge kupic jakas staroc ale musi isc jak nie to wbijam zeby w sciane i oszczedzam no cos nowszego ... byle do wiosny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prokto Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 ..poproś o więcej fotek...tak jak chłopaki radzą ..to pewne...ale ja równierz nie radzę...wygląda jak kundel...wiele by wymieniać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi