dżej_si Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Już wkrótce fachowcy będą wylewać część podłogi u mnie w garażu i tak sobie pomyślałem, żeby przy tej okazji wtopić w beton strzemię, do którego mógłbym przypiąć motocykl. Nie wiem, czy to nie jest nadgorliwość, ale jeśli już jest robiona podłoga, to czemu nie. Koszt dodatkowy wydaje mi się prawie żaden. I teraz pytanie: z jakiego materiału radzicie mi wykonać to strzemię? Czy wystarczy zwykła stal, czy może jakiś specjalny rodzaj? A może jakiś inny materiał, bo wiadomo, że stal potraktowana ciekłym azotem trzaska jak kruche ciasteczko? Pozdrawiam i dziękuję za każdą konstruktywną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Może nie jest to zbyt tanie rozwiązanie, ale firma Oxford ma w swojej ofercie coś w rodzaju U-Lock'a. Mianowicie uchwyt wbetonowywuje się lub przykręca do podłoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi