Gawron Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Zawsze na full crossie jezdzi sie fajniej :( mniejsza waga i wieksza moc potrafią sprawić znacznie wiekszą frajde :bigrazz: tylko ze napweno bedize drozsza w utrzymaniu i bedize wiecej paliła. Rozejzyj sie na forym kto tam ma YZF i zapytaj sie go na PW o roczne wydatki. W temacie " ile trzeba miec lkasy na utrzymanie full crossa (gdzies tam w zakamarkach tego forum) było tez zdjae sie cos o 250 4T :bigrazz:YZF moze i potrzebuje minimalnie wiekszego krecenia zeby "uzyskać odpowiedznią moc" ale ta moc jest znacznie wieksza niz w WR no i YZF znacznie szydciej i dynamiczniej wkręca sie na obroty. pozdr! Edytowane 13 Listopada 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Zawsze na full crossie jezdzi sie fajniej :) mniejsza waga i wieksza moc potrafią sprawić znacznie wiekszą frajde :) tylko ze napweno bedize drozsza w utrzymaniu i bedize wiecej paliła. Rozejzyj sie na forym kto tam ma YZF i zapytaj sie go na PW o roczne wydatki. W temacie " ile trzeba miec lkasy na utrzymanie full crossa (gdzies tam w zakamarkach tego forum) było tez zdjae sie cos o 250 4T :DYZF moze i potrzebuje minimalnie wiekszego krecenia zeby "uzyskać odpowiedznią moc" ale ta moc jest znacznie wieksza niz w WR no i YZF znacznie szydciej i dynamiczniej wkręca sie na obroty. pozdr!Chyba mało jeździłeś wr i yzf. ja ostanio sporo śmigałem i mam porównanie. yzf wcale nie trzeba bardziej krecić. Ona w kazdym zakresie jest mocniejsza od wr. WR też ma spora moc ale yzf jest dynamiczniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Chyba mało jeździłeś wr i yzf. ja ostanio sporo śmigałem i mam porównanie. yzf wcale nie trzeba bardziej krecić. Ona w kazdym zakresie jest mocniejsza od wr. WR też ma spora moc ale yzf jest dynamiczniejsza.YZF moze i potrzebuje minimalnie wiekszego krecenia zeby "uzyskać odpowiedznią moc" :) pozdr! Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi