gurufarmi Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 a czy jest wymagana jeszcze jakaś kosztowna rehabilitacja czy coś takiego? hm bo jeśli nie to chyba nowe moto mozna kupic ;) (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Oczywiście rehabilitacja jest wymagana i w moim przypadku rehabulituję sie sam poniewaz cwiczenia poznałem jak byłem w sanatorium.A oprócz tego basen siłownia itp. A 06-06 to moje imieniny...impreza przednia ;) Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans13 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 WitamZ wypłacaniem odszkodowań chyba wszystkie ubezpieczalnie kąbinują. Zazwyczaj my szaraczki zmuszeni jesteśmy zakładać sprawy, co jak wiadomo sporo kosztuje czasu, nerwów itd. Jest jednak na to sposób DAS Deutscher Automobil Schutz. Firma ta ma swój rodowód w jak łatwo się domyśleć w Niiemczech :bigrazz: i zajmuje się ochroną prawną właścicieli pojazdów mechanicznych. W praktyce oznacza to, że po potencjalnym wypadku DAS przejmuje sprawę i oni zajmują się walką z ubezpieczycielem. W ostatnim czasie miałem bliskie spotkanie z "bambi" :icon_mrgreen: w moim katamaranie i po krótkim czasie ubezpieczyciel wypłacił ładną sumkę z AC nawet bez interwencji DAS. Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę :) kilkoro z moich znajomych miało już okazję skorzystać z ich usług z pozytywnym skutkiem, jeździ się bez stresu :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marciniak Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Gratuluję wyciągnięcia niezłej kasy i życze powrotu do zdrowia, wiosna co raz bliżej!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi