Artur_125 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 ....no i zaraził brata nieuleczalną chorobą jaką jest motocross....pozdrawiam ;) Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Gratuluje. :crossy:Ja tez chce wciągnać brata w motocross.Młody ma 6 lat i co dziennie gra w MX vs ATV :clap:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Moj brat ma 20 lat ... oczywiscie tylko scigacz mu w glowie i szybka jazda ... oj pierdoły pierdoły ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 No i bardzo dobrze niech sie mlody uczy latac :D Ja mam brata ktory ma 7 lat, dalem mu sie przejechac Ogarem 205 wywalil sie, rozplakal sie i pobiegl poskarzyc sie na mnie Ojcu :lalag: wiec chyba moge zpomniec o nim w motocrossie :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 ale super!!! Naprawde u nas na kwadracie masz juz szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 No i bardzo dobrze niech sie mlody uczy latac :biggrin: Ja mam brata ktory ma 7 lat, dalem mu sie przejechac Ogarem 205 wywalil sie, rozplakal sie i pobiegl poskarzyc sie na mnie Ojcu :cool: wiec chyba moge zpomniec o nim w motocrossie :lapad: Pozdrohmmm to moge byc dumne z mojego dzieciaka ten sie przewraca wywija orla ale jeszcze dobrze nie upadnie a juz zbiera sie do podnoszenia motocykla i nawet nie chce slyszec zeby sobie odpuscil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTman Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 No i ja też mojego wciągłem ale w enduro xD Sprzedamn mu moją DR na poczatek i będzie zawsze lepiej latać xD pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi