Gość komandosek Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Dokładnie, za 7 stówek kupisz sidi vertigo, za 9 sidi vorticealpinestary tez dobrelepiej jednak kupic lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv81 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 A te alpinestars smx6 czy cos takiego?Wygodne, lekkie. Na początku trochę skrzypią puki się nie wyrobią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 A te alpinestars smx6 czy cos takiego?smx5 uzytkowalam chwile, sa ok i podobnie jak pisze Dejv skrzypki, a jak dorzucisz troche zlota to masz np smx plus z ktorych ja bylam bardzo zadowolona. Jaki nosisz rozmiar? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu93 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam beda to moje pierwsze buty, a więc chce tez zaczerpnać opini, rady forumowiczów otóż chce zakupić na fazera buty wysokie interesuje mnie kolor czarny z tym nie ma problemu bardziej rochodzi sie o firme jaka polecacie ? 500 zł fundusz na te chwile. I jeszcze jedno pytanie czy jest sens kupować "uzywki raz zalozone itp. ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomis69 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Jeżdżę w SMX6 WP codziennie i są super. Skrzypiły z 2-3 tyg. ale już jest oki :) POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dynamical Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Ja kupiłem ostatnio buty rebelhorn pride. To były moje pierwsze tego typu i trzeba było się do nich przyzwyczaić, ale teraz śmigam normalnie ;)akurat były na przecenie za 399 zł więc chyba było warto. były tutaj : https://motomoda24.pl/ moim zdaniem najlepszy sklep motocyklowy w Bytomiu Edytowane 28 Czerwca 2017 przez dynamical Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi