skut gs Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Siema! Szukam informacji na temat rajdu z niemiec do polski,ok 800km bezdrozami,chyba gdzies o tym czytalem,albo przysnilo mi sie,tak czy inaczej,moze ktos wie cos,lub ma jakies ciekawe doswiadczenia w materji lub chcialby je zdobyc. . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 ja tez cos o tym rajdzie słyszałem ale mysle ze tam gesem nie nawojujesz duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) ja tez cos o tym rajdzie słyszałem ale mysle ze tam gesem nie nawojujesz duzo...a po czym wnosisz? ...bo mi sie wydaje ze na osmiusetkilometrowy rajd to raczej nie widze innego sprzeta niz gs... (albo z tej rodziny) i to bardziej ten duzy niz maly... ...no chyba ze ten rajd wyglada... tak, ze leci stado lekkich crossowek... rownolegle jedzie tir z czesciami... i co dwa dni robi sie remont silnika... w takim przypadku... rzeczywiscie gs moglby miec problemy z gonieniem peletonu... ...wysystko zalezy od tego co jest ukryte pod pojeciem "800km bezdrozami" pozdr, w Edytowane 10 Listopada 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skut gs Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Moze i niezawojuje,ale napewno w blocie sie uswinie i fizycznie upodle,a i pewnie piwa na koniec da sie napic. . . co zas do terenu,to wszystko kwestja podejscia,niechc episac ze gs to rasowa trenowka,ale tereny jakie nim zdobywalem czesto byly dosc "ostre?" - lazic na nogach napewno bym tam niechcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirmil Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Siema! Szukam informacji na temat rajdu z niemiec do polski,ok 800km bezdrozami,chyba gdzies o tym czytalem,albo przysnilo mi sie,tak czy inaczej,moze ktos wie cos,lub ma jakies ciekawe doswiadczenia w materji lub chcialby je zdobyc. . . . Rajd berlin-wroclaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skut gs Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 To chyba To ! Masz jakies blizsze informacje ? Organizator,termin a moze brales udzial. . Zdrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Rajd-Berlin-...law-t55640.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Hello!!! No tu sie stanowczo nie zgadzam z "Zoltecek´iem". GS potrafi zawojowac w terenie, wierz mi, mowie z doswiadczenia. Z reszta "Skut GS" tez to wie, bo razem meczylismy te nasze beemy. Postaram sie niedlugo zamiescic relacje z tegorocznego offroadu... Zaraz zobacze co tam hansy pisza o tym rajdzie Berlin-Wroclaw... PozdrawiamSosen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi