Pawel Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Ja tam bym się za panewkami rozglądał... i to hurtowo Eee tam, przesadzasz, tylko trzecia pada. Chyba że dla Wujka sie zamówi razem, to bedzie rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Haaaaa haaaaaaaaa haaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Ale sie dowciapne chlopy zrobyly (ha ha ha) na szczescie mam podobno d4 mniej awaryjne :) sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Tak na serio - pilnuj serwisu, lej najlepsze oleje, nie katuj silnika na zimno a wszystko powinno być OK. Wujka Kawka śmiga, zrobila w tym roku kilka dłuższych tras i nic się nie dzieje. Po serwisie w zimę 2005/2006 motocykl nie wymagał ingerencji, oprócz wymiany oleju i klocków, ale to są eksploatacyjne sprawy. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Przez nie katowanie na zimno mam rozumiec dojscie wskazowki temp. do 1/3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Cos ktos/cos nie halo apropo kawy? W sumie to chce swoja sprzedac i kupic....Z1000 Pawel? :icon_exclaim: Co do kupna tych literek:zalatw se karte visa, zaaktywuj ja w paypal`u i czym chata(karta) bogata na ebay.com. Amerykance kochaja paypal, bo to szybka kasa i szybka transkacja. ps.Pawel duzo masz roboty? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Znalazlem napis ;P za 50 zł z przesylka- ale ch... z tym musi byc z 2 stron - jakis koles ladnie odkleji od baku ktory ma na zbyciu :wink: i bedzie git :) .Moze ktos ma namairy na przedni blotnik do zzr1100 d4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi