Sniper77 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Witam. Postanowiłem założyć stronę www o tych pięknych motorkach. Sam posiadam(niestety jeszcze nie sprawną) cagive mito z 92r. Myślę, że znajdzie się kilka osób, które pomogą mi w rozbudowie stronki. Każdy pomysł jest dobry i na pewno nie będzie "olany". Muszę przyznać, że nie znam się na robieniu stron, dlatego obeznani w tym temacie mogą pomóc, udzielić wskazówek, lub poprowadzić wraz ze mną stronkę :D Adres: www.mito125.za.pl Strona ledwo co założona, wersja testowa, że tak powiem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobieś Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 witamMam obecnie mito evo 99 co prawda sezon sie powoli konczy ale jescze latamNa dysku mam pare filmikow i zdjec mojej maszynki jezeli znalazłbys jakies miejsce to daj znac na privamam tez jakies serwisowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil125 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ja tez mam cagive tylko Planet ale silnik ten sam co w Mito.Stronka mi sie podoba.Tylko pasowało by umniescic poszczegolne modele i w jakich latach były produkowane,jakies filmiki,serwisówki itp. Cos w podobie do tej: www.mito125.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper77 Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) No i bardzo fajnie :icon_rolleyes: Postaram się zrobić jak najlepiej stronkę. Póki co nie wiem jak załadować filmik, tak aby dało się go odtwarzać na stronie. Najlepiej jak wrzucisz na serwer swoje filmiki, albo prześlesz mi je, a ja je lekko przerrobie i zapodam na server, a potem na stronke :biggrin:Podział na modele też zrobię. Ogólnie to bardzo zalatany jestem i nie mam czasu na nic, ale teraz choroba mnie złapała, więc z nudów zacząłem się w to bawić. Myślę, że jak wyzdrowieje to też znajdę troszkę czasu na odświeżanie strony. Jeżeli ktoś ma czas i chęci, to proszę o napisanie jakiegoś artykułu.Przykładowe tematy:-tuning optyczny-tuning mechaniczny-jak się opiekować moto czekam na wasze poropozycje :biggrin: Edytowane 8 Listopada 2006 przez Sniper77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam!! Cagiva Mito to fajny motorek, miałem okazje tym jezdzić i przyznam że robi wrażenie ;) tylko te biegi!! Kurde aż siedem przełożeń, to sie idzie namajtać nogą. Powodzenia życze z tą stronką!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper77 Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Nowa szata graficzna ;)Nadsyłajcie zdjęcia swoich moto(szczegóły w dziale nasze motocykle)Nadsyłajcie artykółe o tuningu mechanicznym, optycznym itp. Wszystko co macie !! Ja sam nie wyrobie !!Solidarnie everobody please ! Każdy po troszku :biggrin: z pewnością nie zapomnę wspomnieć o was na stronce !!Dajcie żyć cagivie mito w Polsce bo do tej pory kilka osób o niej wie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 ehhh... kiedys chorowałem na punkcie tego mto ale wkońcu wybraem Rs125 moze dlatego że była :D tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper77 Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) Nadsyłajcie proszę zdjęcia waszych motocykli na stronkę !!Jak już mówiłem, sam nie jestem w stanie stworzyć fajnej strony :notworthy: Potrzebuję o wytłumaczenie działania takich części: (znajdą się później w dziale tun.mechaniczny)ZębatkaWydechCylinder Wiem, że dzięki niemu mamy większą pojemność, moc itp. ale przydały by się dodatkowe informacje na temat np. żywotności silnika tzn. wału(czy trzeba go równiez zmienić) itp.I do tuningu optycznegoDiodowe światłą tylne Wszystkie działy podlegają waszej dyspozycji, możecie je przekształcać :icon_question: A zamieszcze je na stronie czywiście, tylko wtedy gdy będą zgodne z prawdą !POZDRAWIAM Edytowane 12 Listopada 2006 przez Sniper77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 siema, no ja tez mam mito:) postaram sie przesłac Ci pare fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 ja tez chodz mam Af1 chcialem miec mito chodz sa porownywalne:)ale jeszcze mito kupie nie ma bata :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi