jaroo62 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Mam pytanie odnośnie suzuki VZ 800 marauder/desperado, będę wdzięczny za wszystkie merytoryczne opinie zarówno na forum, jak i e-maila [email protected].Szukałem w necie ale niewiele znalazłem, a w zasadzie nic. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 WitamPOLECAM!!!!!I zapraszam na www.krzysio.orgW zakładce "motocykle" jest kilka moich spostrzeżeń na temat VZ800 Desperado rocznik 1999 PozdrawiamKrzysiekCzysta Desperacja Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Mam pytanie odnośnie suzuki VZ 800 marauder/desperado, będę wdzięczny za wszystkie merytoryczne opinie zarówno na forum, jak i e-maila [email protected].Szukałem w necie ale niewiele znalazłem, a w zasadzie nic. :buttrock: Poszukaj lepiej. Zacznij TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi