Skocz do zawartości

Pytanie Prawo Jazdy!!

Dawid_tzr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie.Jesli zaczynam robic prawko A i B razem a 18-stke mam dopiero w pazdzierniku i jesli nie zdaze zdac egzaminu na A bo sezon jest chyba do listopada a zdam na B czy wydadza mi prawko czy bede musial czekac do wiosny az zdam A???Czy poprostu wdadza na B a pozniej wymienie sobie w uzedzie na A i B???jesli rozumiecie to prosze o odpowiedz.

nie dadzą tylko sam musisz zapłacić :)

jeśli z "A" się spóźnisz to możesz zapłacić za prawko wtedy ci wydadzą z tym co zdałeś. Bo jeśli zdałeś to z automatu przesyłają twoje dokumenty do fabryki prawa jazdy i wystarczy, że tylko zapłacisz i odbierzesz. Natomiast jeśli masz jakąś kategorię w toku to twoje papiery dalej są w ośrodku egzaminacyjnym i czekają aż wszystko ukończysz. Możesz mieć narazie kat B a na wiosnę dokończysz kat A :)

popytaj jeszcze jakieś Panie w okienku u ciebie bo w każdym bądź razie jest taka możliwość

(tak jest przynajmniej w wordzie we Wrocławiu)

:banghead: Witam na wiosne bedzie spory problem bo wszystkie dokumęty bedziesz mósiał wyciągać z urzędu, a pozatym wszystko do załatwienia .Mósisz w wordzie napisac pisemko mają gotowe druki, że odkładasz robienie prawka kat a :biggrin: pozdrawiam

We Wrocławiu nie ma czegos takiego jak sezon... póki nie ma śniegu na ulicach i jest w miare sucho to są przeprowadzane egzaminy. Ja zdawalem jakos 26 listopada, było chyba na minusie ale zdali wszyscy prócz jednej babki ;/, jechała pierwsza na nierozgrzanym moto. Wkażdym bądż razie życze powodzenia i pozdrawiam!

Taka sytuacja mnie spotkała, w poniedziałek pogoda była zła i praktyki nie zdawałem bo nie mogłem. Na praktyke B jestem umuwiony na grudzień i jeśli zdam to będę czekał do kwietnia, wtedy jak zdam to dopiero dostane prawko :/

Troche wkurza mnie ta sytuacja bo gdybym miał termin na wtorek to bym normalnie miał praktykę. Chociaż szczerze mówiąc to nie wiem po co mi się tak śpieszy, narazie nie mam motocykla, ale kurde ... czuje się troche dziwnie bo chciałem mieć już to z głowy, a tak to czekam. I wcale nie ucieszyłem się jak zdałem testy bo już wiedziałem, że praktyki nie bedzie :notworthy: