reenopl Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 czesc Wam, jeśli możecie to pomóżcie. mam za....bisty problem. w kwietniu sprzedałem Yamahe XT600 gościowi z CZĘSTOCHOWY (wszystko ok było) ale zgubiłem umowe kupna/sprzedaży wiec nie mogłem ani wyrejestrować motocykla ani rozwiązać umowy o ubezpieczenie. i teraz mnie ściga ubezpieczalnia i wydział komunikacyjny. motocyklista który kupił xt odemnie jeździ w grupie 4-5 kumpli któży też mają xt600 (może ktoś z was ich zna lub kojarzy) jeśli macie jakies bliższe ifo na ich temat prosze o odpowiedz na meila : [email protected] lub na nr telefonu: 880 076 105 michał magiera prosze o pomoc bracia endurowcy z CZĘSTOCHOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 kolego nie pisz dwoch takich samych tematow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 http://forum.motocyklistow.pl/member-list.htmlwejdź tu. Pod listą po prawej stronie jest "wybierz więcej opcji" i tam bedzie okienko "skąd", wpisz Częstochowa i wyśalij wiadomości, powinieneś kogoś znaleźć....glupia sytuacja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reenopl Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 wiem, sory. ale klikneło mi sie dwa razy niechcąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reenopl Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 nadal nic :D nie mam jeszcze żadnych wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtomeXT Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 nadal nic :) nie mam jeszcze żadnych wiadomości. Zapytaj tutaj: www.xt600.enduro.net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reenopl Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 dzieki, już sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reenopl Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 i nadal nic:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi