loony Opublikowano 5 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2003 Jako, że na razie pozostało mi tylko "dłubanie" przy moto - bo wciąż czekam na uzwojenie magneta - to zaczęło mnie zastanawiać jakie powinno być ciśnienie w tylnym amortyzatorze o regulowanej twardości.... bo moje moto takie coś posiada, ale nawet nie wiem czy to dobrze działa. Kiedyś pamiętam podpompowałem troche ciśnienia (kompresorem na stacji), ale w ogóle nie mam pojęcia ile go powinno być. Ma ktoś taki amortyzator w swoim sprzęcie ??? Nie musi być Aprilia, starczy jakikolwiek :wink: Może być cięższy... u mnie ciśnienie będzie najwyżej trochę niższe....Czekam na opinie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2003 Bush ma takowe urządzenie w kawie (z przodu). Pompowaliśmy to na oko - nie slupialiśmy się na ciśnieniu, tylko na właściwościach jezdnych. POzdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi