mallutkii Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 no panowie, zaluje ze tak pozno zajrzlem. nastepnym razem obecnosc obowiazkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Swego czasu organizowaliśmy sobie takie spotkania w Gdańsku i przednia zabawa z tego była... szkoda tylko, że tak cholernie droga :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCAND Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ukasz, a gdzie w gdańsku jest taki tor?? albo w trójmieście ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konczu84 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Nie wiem jak mam rozumiec brak odp na moje pyt czyli nikt nie ma zielonego pojecia gdzie taki mlody zapaleniec z wawy mogl by sprobowac swych sil na torzew stolicy , czy moze warszawa nie posiada takiego toru z wyporzyczalnia gokardow ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 witaj konczu Kiedyś był jakiś klub w Pałacu Kultury., napewno jest szkółka rajdowa na torze Imola pod piasecznem, same tory gokartowe natomiast są w : Geant Połczyńska, BlueCity Jerozolimskie, Carrefour Bemowo, Galeria Mokotów. O inncyh formach niestety nie wiem ale napewno istnieją ponieważ w Polsce jest parenaście torów gokartowych ,wpisz zapytanie na Google i dostaniesz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Galeria Mokotów ?cos otworzyli czy miales inna lokalizacje na mysli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 ja nigdy nie byłem ale kolega mówił że były i raczej są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konczu84 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 witaj konczu Kiedyś był jakiś klub w Pałacu Kultury., napewno jest szkółka rajdowa na torze Imola pod piasecznem, same tory gokartowe natomiast są w : Geant Połczyńska, BlueCity Jerozolimskie, Carrefour Bemowo, Galeria Mokotów. O inncyh formach niestety nie wiem ale napewno istnieją ponieważ w Polsce jest parenaście torów gokartowych ,wpisz zapytanie na Google i dostaniesz odpowiedź dzieki serdeczne krzycho sprawdze te miejscowki, mam nadzieje ze w ktorejs z nich napotkam zapalencow sportu gokartowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi