Bartas Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Grzebiac wczoraj przy moto zastanawialem sie, co zrobic, gdy jakims cudem peknie mi linka, odpowiedzialna za zamkniecie siedzenia ( mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi). Jak zdjac siedzenie bez strat, kiedy nie bedzie mozna uczyc kluczyka do wyjecia siedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Łom ,przecinak i pojechali :flesje: A tak na poważnie ,to trzeba zaglądnąć tu i ówdzie i coś sie wymysli.Ale nie bądz taki pesymista ,te linki sie nie urywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) a jeśli już takie czarne scenariusze, do głowy ci przychodzą, to smaruj linke czymś dobrym, żeby żywot miała lekki Edytowane 7 Listopada 2006 przez Zbyszekm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Pytanie mialo charakter czysto teoretyczny, mam nadzieje ze sie nic nie urwie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Pytanie mialo charakter czysto teoretyczny, mam nadzieje ze sie nic nie urwie :icon_biggrin:Na pewno da sie otworzyc przy uszkodzonej lince. Kilka lat temu gdy jezdzilem GS-a to cos takiego sie mi przytrafilo i musialem to otwierac bez kluczyka. Ktores plastiki trzeba bylo odkrecic, z tego co pamietam to chyba tylnie nadkole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Odkrecasz nadkole i bez problemu da sie otworzyc palcem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dokładnie w takiej sytuacji, żeby nie było za duzo strat, to trzeba odkręci nadkole i jestesmy w środku :icon_razz: pozdrawiam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi