billy Opublikowano 4 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 :wink: hej witam czy jedzie ktoś motocyklami za granicę albo południe albo wschód ??chodzi też by jechał powoli raczej ( max 95 ) jeśli coś znacie to dajcie znać bo za bardzo nie ma z kim jechać tak dalej... pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 4 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 To ja się tak na wszelki wypadek wpiszę jeszcze raz :wink: Jak sprzęt będzie OK, to pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 9 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2003 Czesc ! Ja nie jade na razie ale się wpiszę bo to głupio wygląda jak tak tu pusto :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 10 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Wracaj no szybko cobysmy jechali we wrześniu do tej Ukrainy - Uważam że damy radę - chociaż na 10 dni - tam pojechać - jak wrócisz oczywiście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Wróce, wróce :(I mam nadzieję, że się wybierzemy tam.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi