papciomotocross Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 witam wsyztskich mam problem gdzie dostane czesci do yamahy dt 50 tzn modul zpalonowy prubowalem go odblokowac i jak zaczelem rozbierac to calo obudowe :icon_razz: to uszkodzilem plytke i juz modul do wyrzucenia moze wie ktos gdzie dostane taki modul. Na allegro jest pare ale niektorzy jak majo to nie chco sprzedac albo chco strasznie drogo ;) moze wie ktos gdzie dostane taki modul lub moze ktos ma do sprzedania za nieduze pieniodze kotakt gg;8821408 lb email; [email protected]pozdrawiam papciomotocross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 dobrze a moze jakis dokladny model dt rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 pogadaj z chlopakami zajmujacymi sie elektronika..w jakim sensie uszkodziles plytke..bo mozliwe ze bedzie sie dalo go naprawic...powiedz w jakim sensie ja uszkodziles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoado0 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Tez mialem taki problem tylko, że mój został zmasakrowany przez glebe na moto...I jest rozwalony w drobny niemalze mak...I dałoby go się zrobić lecz w moim przypadku to by wyszlo ok 400 zł...Teraz znalzalem sprawny i tani dosc i chce go kupic wiec rezygnuje z naprawy mojego ktory odesłałem na adres który polecił mi jeden z forumowiczów.Looknij w ten temat to znajdziesz tu namiary:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...aprawa+modu%B3u A ze ty swojego raczej nie zmasakrowaleś mocno więc cena powinna byc przystępna..Pozdrawiam i powodzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkorwas Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Posłuchaj jakis gość w dziale Cross enduro qady itd. w tych głównych postach i tam jest Yamaha DT i na 94 bądz 93 stronie on napisał ze ma na sprzedarz czesci do DT 50 sprawdż :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Tutaj podaje strone gdzie sie zajmuja profesjonalnie naprawa regulatorow,modulow,sotojanow http://www.el-serwis.neostrada.pl/ Mi osobiscie naprawili stojan solidne wykonanie i krotki czas naprawy , polecam ten zaklad :icon_mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 witam wsyztskich mam problem gdzie dostane czesci do yamahy dt 50 tzn modul zpalonowy prubowalem go odblokowac i jak zaczelem rozbierac to calo obudowe :icon_rolleyes: to uszkodzilem plytke i juz modul do wyrzucenia moze wie ktos gdzie dostane taki modul. Na allegro jest pare ale niektorzy jak majo to nie chco sprzedac albo chco strasznie drogo :biggrin: moze wie ktos gdzie dostane taki modul lub moze ktos ma do sprzedania za nieduze pieniodze kotakt gg;8821408 lb email; [email protected]pozdrawiam papciomotocrossUUU z takimi rzeczami należy obchodzić sie bardzo ostrożne gdyż weżmieś za lekko z mocno i po płytce uszkodzi sie rdzen i kupa do wyrzucenia znam jedn.gościa co posiada pare modułów i innych części do DT zapytaj sie jego oto jego nr..gg 5677187 moze on by taki miał POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papciomotocross Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 no witam wszytskich dzieki za rade ale w koncu znalazlem modul i juz po klopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi