Złoty Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Koledzy było to w przyklejonym temacie o prawku ale nikt nie odpisał, moze po prostu za mało rzuca sie w oczy..."witam!!Mam jedno małe pytanko ktore akurat dzisiaj z kolegą poruszylismy...Kolega zdaje prawo jazdy na motocykl i samochod...Za drugim razem zdal kategorie.A kategorii.B nie zdal do teraz w sumie juz 5 razy oblał egzamin kategorii.B,mineło pół roku i musi teraz zdawac egzamin teoretyczny od nowa...Czy musis zdawac tez teorie na motocykl?? Czy prawko zdane na kategorie A ale jeszcze nie odebrane(zeby odebrac prawko trzeba zdac kategorie A i B w jego przypadku,poniewaz kat.A i B jest na jednej karcie podaniowej)nie zostanie mu anulowane??Jezeli juz bylo takie pytanie to prosze o jakis maly namiar poniewaz szukalem i znalesc nie moglem...Pozdrawiam i czekam na informacje w tej sprawie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość japko Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 nie musi zdawać ponownie teorii na kat. A, tylko teorie na kat. B. Jeżeli zdał kategorie A(teoria+praktyka) może wybrać prawo jazdy na kat. A tylko musi złożyć wniosek, jezeli kat.A i kat. B były na jednej karcie. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Co to za wniosek??Gdzie go trzeb zlozyc??Kurcze bo chcemy sie wybrac na zlot do brzescia ruskami i to by nam zycie uratowalo,by sobie mogl swoim moto popedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Raczkowski Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Co to za wniosek??Gdzie go trzeb zlozyc??Kurcze bo chcemy sie wybrac na zlot do brzescia ruskami i to by nam zycie uratowalo,by sobie mogl swoim moto popedzic Najszybszym rozwiazaniem jest udanie sie do WORd gdzie zdawal. Powiedziec Pani/Panu w okienku o co chodzi, ze chce odebrac prawko kat. A a z kat. B walczyc dalej. Napewno powie co i jak trzeba napisac i gdzie zlozyc. PozdrawiamPawel "Raku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Ja tak własnie robiłem. Miałem nie zdane B a odebrałem A. Niech idzie do WORDu i złoży wniosek o wydanie mu kategorii A. Co prawda bedzie płacił 2 razy tak jak ja, jesli juz zda B, ale to i tak komfortowe niż czekac nie wiadomo ile na B. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Dzisiaj bylismy w WORD-zie i Pani z okienka powiedziala ze moze to zrobic ale wysle wszystkie dokumenty(tak zrozumialem) i kolega bedzie musial jeszcze raz robic badania oraz skladac te wszystkie dokumenty z osrodka szkolenia kierowcow...Ta Pani ze tak powiem jest taką wredną ******* i robi to co chce:[ z kad mozemy taki wniosek pobrac??Ja z ta baba tez mialem problemy wiec postanowilem sobie ze troche jej zycie uprzykrzymy i dopniemy swego...Gdzie trzeba ten wniosek zlozyc i z kad trzeba go pobrac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi