Magik8888 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 napisz mi gdzie znajduje sie ten filterek ???? Odkręcasz ten przewodzik który doprowadza olej do skrzyni korbowej, i tam masz taką dużą śrube na klucz 22 chyba odkręcasz to i tam w środku jest wepchnięty taki podłużny filterek. musisz tam wsadziś jakiś cienki śrubokręt żeby go wuciągnąć.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Zapraszam do zakupu mojego duka supermoto (1995/1996r)-do tego co zamierzasz bedzie sie swietnie nadawac.Ma juz zmienione zebatki zdawcza i napedowa-idzie na gume z gazu z dwojki. Swietnie sie prowadzi w winklach /podnozki ida po asfalcie/ i jest znacznie tanszy od innych z tego rocznika. Ma zalozone sportowe opony. W zeszlym roku zrobione sprzeglo, w tym uszczelniacze /oryginlane KTMa/Wiecej info http://www.allegro.pl/show_item.php?item=138451524 zdjeciahttp://www.bikepics.com/members/crazyrusssian/96duke/ Motocykl uzytkowalem 3 sezony i sluzyl mi wylacznie do zabaway na parkingach lub ganianiu po kartingowych placach.W gre wchodzi zamiana na EXC >400 z moja doplatapozdrawiamDarek fainy motorek o taki mi chodzilo ale troche sie spuziniłes kupiłem jusz gsxr750 olejaka i jestem zadowolony :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Russian Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 fainy motorek o taki mi chodzilo ale troche sie spuziniłes kupiłem jusz gsxr750 olejaka i jestem zadowolony :buttrock:Olejak fajna rzecz na streeta ...tez mnie kiedys to krecilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Olejak fajna rzecz na streeta ...tez mnie kiedys to krecilo podoba mi sie ta opcja że mozna bez wiekszych problemów wrzucic nowy silniczek od bandita 1200.generalnie nastawiam sie na rozbudowe tego olejaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) nieprzesadzajmy, przeciez z kolami to niejest az taki wielki problem tylnie o ile wiem moze zostac jak jest, zmieniamy tylko przod, do tego oponki i juz, jedno uzywane kolo ile moze kosztowac bez przesady ze 4k, Edytowane 17 Listopada 2006 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi