tita Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 SUPER pomysł!!! :icon_arrow: Postaram sie o urlop i przyjadę razem z Żoneczką - mam nadzieje,ze faceci nadal są mile widziani? - POZDRAWIAM wszystkie fajniutkie Motomaniaczki :icon_razz: no pewnie ze sa :icon_arrow: jak juz bedziesz wiedzial ze masz urlop to skrobnij mi maila to dogadamy sie co do noclegow itp jak nie macie gdzie spac to bedziemy cos organizowacMotomaniaczki tez pozdrawiaja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 nono super sprawa tak zimą sobie mały zlocik (bezmotocyklowy) zrobić hmm.. Mam rozumieć zeby zdobyć nocleg trzeba być z jakąś partnerką ,samych facetów nie przyjmujecie :icon_rolleyes:?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Dzięki Etita -za zaproszenie - oczywiście dam znać. GORĄCO POZDRAWIAM!!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 nono super sprawa tak zimą sobie mały zlocik (bezmotocyklowy) zrobić hmm.. Mam rozumieć zeby zdobyć nocleg trzeba być z jakąś partnerką ,samych facetów nie przyjmujecie ;)?? a niby czemu mialybysmy nie przyjmowac, jak nie chrapiesz i nie lunatykujesz to jakos cie z kims zakwaterujemy :) a bedziesz grzeczny :crossy: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 PRZE grzeczny będe ;p mysle ze nie wypadnie mi szkoła w ten wekend musze sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 PRZE grzeczny będe ;p mysle ze nie wypadnie mi szkoła w ten wekend musze sprawdzićzawsze mozna pojsc na wagary.... :icon_razz: jak juz sie zdecydujesz to daj znac bo jest troszke zalatwiania z tymi noclegamijeszcze raz zapraszamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Coś mi sie wydaje, że z tą szkołą to troszke taka mała ściema... siwypfk a może Ty boisz się zostać sam na sam z jakąś Motomaniaczką... (oczywiście żartuje - więc bez obrazy :icon_mrgreen: ) POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 oj jestem nieśmiały i sie wydało ;ppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 siwypfk:cool: dziewczyny Cię ośmielą :) A ja chyba w koncu pojadę bez Żony :crossy: Ciekawe co moja Niunia na to.... :icon_mrgreen: ...chyba będzie zła... no cóż jednak ją zabiorę bo nie lubie jak się smuci lub złości ;) Jak będzie bliżej terminu to czekam na jakieś szczegóły - już nie mogę się doczekać - lubie takie zjazdy i na pewno będzie SUPER HIPER fajnie ;) No bo jak może być w gronie miłośników motocykli...? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 [Jak będzie bliżej terminu to czekam na jakieś szczegóły - już nie mogę się doczekać - lubie takie zjazdy i na pewno będzie SUPER HIPER fajnie ;) No bo jak może być w gronie miłośników motocykli...? :P jakie szcegoly chcesz znac? wydawalo mi sie ze dosc konkretnie napisalam co i jak... pytaj to chetnie odpowiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 mam juz 38 potwierdzonych przyjezdnych uczestnikow zlotu. Jutro rezerwuje noclegi, ja widze ze sie niezla ekipa uzbierala :icon_mrgreen: jak ktos jeszcze chce sie dokwaterowac to czekam na mailepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuba1 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Cześć i czołem !!!!! mam nadzieje , że uda się nam ( ekipa z piotrkowa ) też dotrzeć ale mamy mete do spania więc z noclegiem spoko. Nie wiem tylko czy Iron nas pomieści jeśli tyle wiary dopisze :clap: Pozdrówka dla organizatorek ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 tez sie martwie pojemnoscia Irona, na szczescie na pietrze jest tez sala, najwyzej poprosimy zeby otworzyli super ze macie mete, bo schronisko tez nie jest z gumy (a ile sztuk was bedzie?)mam nadzieje ze na ognisko tez zawitacie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Ja razem z moją szanowną małużonką przyjedziemy :notworthy: Jeśli można to proszę o zarezerwowanie noclegu - może byc i na podlodze :bigrazz: Oczywiście piszemy się na OGNISKO Ps. co trzeba ze sobą zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuba1 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 tez sie martwie pojemnoscia Irona, na szczescie na pietrze jest tez sala, najwyzej poprosimy zeby otworzyli super ze macie mete, bo schronisko tez nie jest z gumy (a ile sztuk was bedzie?)mam nadzieje ze na ognisko tez zawitacie :smile: Myślę , że 3-5 ludków . A to palenisko to gdzie planujecie- w razie gdyby ktoś przysnął żeby było wiadomo gdzie szukać :banghead: Powiedz jeszcze czy jakąś wałówkę trzeba ze sobą zabrać na to ognisko czy jak ? aha i żeby tak nie było z tym kuligiem , że to my was na jakiś sankach będziemy musieli targać :biggrin: pozdrówka Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi