Kaze Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) Kolego powiem jedno - odpuść sobie tą CRF i inne wyczynowe 250 4T. Jeżeli potrzebujesz motocykla do lajtowego endurkowania to lepszy bedzie ten KLX 250 lub 300. Koszty utrzymania wyczynowego 4T takiego jak crf są bardzo duże. I według mnie kupowanie wyczynowego motocykla nadającego sie do najgorszych i najcięższych warunków mija sie w tym przypadku z celem. Jak ja miałbym kupować enduro do szaleństw to wybrałbym EXC 200 - lekki, zdecydowanie tańszy w utrzymaniu od crf 250, bardzo mocny i w ogóle udany motocykl i mimo że to "2 stroke" to ludzie chwalą sobie ten motor, miałem przyjemność sie tym przejechać i bardzo ładnie zbiera sie z dołu . Edytowane 1 Listopada 2006 przez Kaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Widze ze zachwalacie to EXC200 ale co jest nie tak z EXC250 bo zabardzo cos nikt mi nie poleca? Czyzby bardziej awaryjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Widze ze zachwalacie to EXC200 ale co jest nie tak z EXC250 bo zabardzo cos nikt mi nie poleca? Czyzby bardziej awaryjne?Nie, ale sporo mocniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi