qba Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Bo w ttr mam wydech niby yamahy ale rozebrałem go a tam tylko dwie perforowane rurki - jedna w drugiej. Jutro zrzucam kape to zobacze jak to wszystko wygląda :rolleyes: A jak ze spalaniem? drastycznie rośnie? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Zwiększasz na iglicy dawke paliwy i dysze dajesz wiekszą przerabiał to u siebie mi waliło ogniem z rury nawet zmiana samych dysz nic nie dała,po tym zabiegu nic nie strzela czyli ma dobra mieszanke co do gniazd zaworowych to raz pisał Dominik że musiałbyś robić 20000 km rocznie zeby się o to martwić.Mi strzela w wydech po puszczeniu gazu na tym tlumiku - to zly objaw?? Jak bylo na zwyklym wydechu nie wiem bo tak juz kupilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Jak ci strzela ogniem to za uboga mieszanka jest ustawiona ustaw na iglicy i daj dysze wieksza bo potem możesz mieć kłopot z zaworkami i gniazdami. Edytowane 19 Lutego 2007 przez Pacian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Poprzedni wlascciel mowil ,ze gaznik robil/ustawial jakis spec od tego. Dysze o ile dac wieksza?? Czy metoda prob i bledow?? Swieca ma ladny kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi