kowaleon Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Witam :P Honda CMX 250 Rebel Potrzebuję pomocy przy zakupie takiego własnie motorku. Myslałem, że poczytam trochę, wezmą kumpla, który jeździ od jakiegoś czasu na motorku i wystarczy... niestety nie... Przejechałem wczoraj 500km w jedna stronę, żeby zobaczyć motor i okazało się, że potrzebuję więcej informacji: 1. Moge prosić o schemat motorku, jakaś ksiażke serisową, adres strony z informacjami szczegółowymi o Rebel 2. Jeśli jest wśród Was posiadacz Rebel, to prosiłbym o jakieś dokładne zdjecia... chodzi mi o spawy na ramie. ta wczorajsza miała szlifowane spawy, a ja nawet nie wiem jak to oryginalnie powinno wyglądac. 3. Jestem taki świeży, ze nawet nie wiem na co zwrócić uwage, wiec jeśli mozecie podać kilka waznych onformacji, to bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi