Skocz do zawartości

Napaliłem sie na motor..

Rekomendowane odpowiedzi

O fuck. Co za zbieg okolicznosci :P We wrzesniu bylem w Zakopanym i widzialem tego sprzeta jezdzacego. Rzucil mi sie w oczy wlasnie przez to zielone malowanie ala kawa i prosta kiere. Nie zauwazylem czy mial zolte angileskie tablice. Ale prawda jest ze koles go musial skasowac w polsce a nie takiego z anglii przywiezc.

BTW. Koles ma napisane na aukcji lokalizcja Chochołów czyli kolo Zakopca wiec by sie zgadzalo ze to sprzet kotry widzialem.

O fuck. Co za zbieg okolicznosci :P We wrzesniu bylem w Zakopanym i widzialem tego sprzeta jezdzacego. Rzucil mi sie w oczy wlasnie przez to zielone malowanie ala kawa i prosta kiere. Nie zauwazylem czy mial zolte angileskie tablice. Ale prawda jest ze koles go musial skasowac w polsce a nie takiego z anglii przywiezc.

BTW. Koles ma napisane na aukcji lokalizcja Chochołów czyli kolo Zakopca wiec by sie zgadzalo ze to sprzet kotry widzialem.

A tak z ciekawości. Jak gość tym jeździł.. wariował??

"felga do wymiany opona nowa" haha

Watpie aby ta opona sie jeszcze nadala do czegos..

ps. Rozumiem ze jesli chcesz moto mocno zmienic nie warto ladowac kasy w kopmpletne i bezwypadkowe/bezszlifowe ale moze poszukaj cos mniej "walnietego" bo faktycznie aby to doprowadzic do stanu bezpeicznej uzywalnosci troche poplyniesz finansowo i czasowo troche to zajmie, a jak wiadomo czas to pieniadz.

ps. 2. Nie wiem czy ktos jeszcze pamieta ale jakis czas temu (jakos na zime chyba) jakis kolo kupil tez niezle zmasakrowanego sprzeta w niemcowni za ok 2-2,5tys euro

i na forum pisal ze bedzie OK, ale juz kupa czasu minela i cos sie nie pochwalil zrobionym moto, moze jeszcze go nie doprowadzil do ladu albo juz dawno zezlomowany wrak a kasa utopiona.

Dzisiaj zadzwonił do mnie kolega i mnie namawia do wyjazdu do niemiec po motor. Chyba na to pojde ale moze mi ktoś z was podać jakies adresy komisów z motocyklami znajdujacych sie w miare blisko naszej granicy...

z ostrowa to tylko do berlina, lepiej poszukaj w necie ogloszen od ludzi prywatnych ustaw sie z kilkoma i rura, jesli z komisu to tez uwazaj walki sa na porzadku dziennym tymbardziej jak zobacza ze polacy, z drugiej strony teraz jest dobry czas na kupno i targuj sie ostro, prowizje komisowe sa dosc wysokie a napewno teraz ciezko sprzedac sprzeta wiec moga znacznie obnizyc cene (znajomy bral z komisu wlasnie tydz temu sprzeta to kolo zszedl z 6500ojro na 5900 wiec roznica spora) ale tylko sie nie napalaj bo kupisz mine i bedziesz sie tylko wk...

A tak z ciekawości. Jak gość tym jeździł.. wariował??

Jechal dosc spokojnie bo jakby niezle zapier*alal to bym sie nie zdarzyl nawet przyjrzec :P

Ale jak masz mozliwosc jechac do niemcowni poszukac sprzeta to tak zrob. Jak cos znajdziesz za te pieniadze to bedzie w lepszym stanie niz ta na aukcji.