kubus Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 przesiadam sie wlasnie z GS500F i tak sie nie moge zdecydowac co kupic dalej,co byscie polecili za okolo 16 tys w miare nowego zeby sie nic specjalnie nie dzialo ze sprzetem, do latania po miescie i raczej NIE mocniejsze niz 100KM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Nie ma jak stary, dobry oklepany temat. Użyj opcji szukaj to znajdziesz kupe podobnych tematow. Do tak 100km to albo CB seven fifty, albo może VFR750 lub TDM850, zalezy w ktorym kierunku chcesz isc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Nie ma jak stary, dobry oklepany temat. Użyj opcji szukaj to znajdziesz kupe podobnych tematow. Do tak 100km to albo CB seven fifty, albo może VFR750 lub TDM850, zalezy w ktorym kierunku chcesz isc.Tobik,kolega kubus napisał w którym kierunku chce iśc. Do latania po mieście wspomniane VFR i TDM odradzam. Zupełnie się nie nadają - są zbyt ciężkie. Jezeli czasem jakaś trasa to ok, ale do samego latania po mieście ja bym je odrzucił na starcie. kubus nie napisałeś czy chcesz motocykl z owiewkami czy bez. Mi osobiście bardzo zawsze podobały się nakedy i jeżeli wiedziałbym że będę latał praktycznie tylko po mieście to bym sobie taki kupił. CB seven fifty jest jednym z ładniejszych w tym gatunku. Za 16 kupisz kilkuletnią. Osobiscie niesamowicie podoba mi sie dźwięk V-ek i gdybym miał kupować motocykl to chyba szukałbym Yamahy Bulldog (trzeba by dołożyć z tysiąc - dwa). ma silnik 1100ccm, ale chyba tylko 80 koni, za to moment obrotowy taki, który skopie tyłek spod świateł niejednemu plastikowi. Tylko że to też ciężki sprzęt. Podoba mi sie jeszcze kawasaki Z 750 - zdecydowanie wyróżnia się z tłumu. I przy tym jest lżejszy i za tą kasę kupisz już całkiem młodą maszynę. Jeżeli wolisz sporty to do latania po mieście nadają się właściwie wszystkie 600tki. Z tych nowszych poniżej 100KM już nie znajdziesz. Edytowane 28 Października 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 dzieki groszek za info :P generalnie interesuje mnie maszyna lekka,glownie do jazdy po miescie +czasem jakis wypad, mimo wszystko jednak z owiewkami...poki co myslalem o sv 650 (bo za te pieniadze mozna i 2004 kupic) lub fazerze.ale wlasnie szukam jeszcze jakiegos natchnienia stad topic. a co do wyszukiwarki iw czesniejszych postow kazdy szuka innej maszyny za rozne pieniadze i do roznych celow wiec bede bronil slusznosci zalozenia tego tematu;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Z750 zresztą tak jak i Z1000 są to smaczki na naszych drogach i na pewno niesamowitą przyjemnością jest ich ujeżdżanie.Zastanowiłbym się na Twoim miejscu czy chcę pińcetną SV czy może tysiąc pińcetnego Fazera w Wawie, bo radość z samego procesu jazdy Zet dostarczy Ci taką samą. Nieporównywalnie natomiast będzie Ci dostarczał radości w inny sposób. W jaki nie muszę tłumaczyć.Najlepszym przykładem jest kumpel od Triumpha TT600. Niby maszyna mało sportowa, niby w testach przegrywa z Japonią, niby to, niby tamto, a zazdrości mu każdy :P Oczywiście ja bym brał wersję bez owiewki i niech mi wiatr hula jeżeli mam 80% km robić po mieście. Pzdr i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 cos widze ze wszyscy ta Z750 chwala...a faktycznie przyznac musze ze ladna mimo iz to naked;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Jest jeszcze Z 750 S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Jest jeszcze Z 750 S ale akurat ten model nie wyglada juz tak dobrze z owiewka - przynajmniejtakie moje odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Fazer :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi