Gość Sylwek Opublikowano 1 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2003 Poszukuje informacji na temat Yamahy XTZ 750, jak jest z awaryjnością tego egzemplarza i jakie roczniki są najlepsze. Jak się takie moto prowadzi, jaka moc czy wystarczająca do podróżowania. Pozdrawiam i dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan Opublikowano 7 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2003 Zdolalem sie dowiedziec, ze z awaryjnoscia jest gorzej niz u africa twin i ze narazony na urazy jest regulator napiecia.Jak ktos zobaczy gniazdo XTZek to ja tez bym jedna wychwycil 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 7 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2003 Ok, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strive Opublikowano 7 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2003 Kiedys przymierzalem sie do XTZ750. Siedzi sie bardzo wygodnie.Ogolnie motorek bardzo mi sie podoba....wsrod uzytkownikow zbiera raczej pozytywne opinie ale sam nie wiem wiele wiecej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 8 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2003 http://republika.pl/xtz750/index.html i wszystko jasne !!!!! Dzięki stary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tramp Opublikowano 16 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 wiem kto sprzedaje xtz 750 rok 94 imoprt szwajcaria na podkarpaciu Krosno, jak chcesz dam namiary na goscia.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tramp Opublikowano 26 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2003 Hej, trovche pózno ale wczoraj wróciłem z Wegier. ten facet nazywa sie Wajda Zbigniew adres Krosno ul.Zręcinska 156 tel. 602 704418 jak dojdzie do transakcji to daj znac zobaczymy sie na wizji.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 26 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2003 mój kumpel ma taki sprzęcik, nawet na nim jeździłem i wydaje sie fajne moto, ale dla mnie troche za ciężkie... a nawet dużo za ciężkie... ja wolę enduro więc czegoś takiego bym nie wybrał, ale jeśli ktoś lubi turystykę to polecam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi