konrad_pol Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Witam, postanowilem zmienic pare rzeczy w mojej hondzie, mianowicie chcialbym wymienic zebatki +lancuch ,zastanawiam sie tylko jaka najwieksza zebatka by mi sie zmiescila z tylu , a jaka z przodu.Znacie moze jakies zestawy? ofc nie za kosmiczne kwoty:D chce sie pouczyc troszke stuntu.Jakie zebatki sobie wlozyc? z tego co slyszalem to im wieksza tym lepiej sie zbiera i wchodzi na kolo:] MOTOR:Honda CRm 125 r 1997r. znalazlem tylko to na allegro (zestaw do CR): http://www.allegro.pl/item135724282_zloty_...nda_cr_125.html z gory thx i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Jesli chcesz miec dobre przyspieszenie => lepiej wchodzic na kolo wbij na tyl jak najwieksza a na przod jak najmniejsza :( To jest tak jak w przerzutkach w rowerze :notworthy: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 A ta crm nie ma wystarczajaco duzo mocy zeby szla na kolo chocby z 3 biegu?? to ma chyba 40 pare Kuni to nie malo... jak chcesz 2 zeby wiecej na tyl 2 mniej na przod i lataj jak sie myle to mnie poprawcue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 "Motocykl: Honda Crm 125 R""to ma chyba 40 pare Kuni to nie malo..." Koleś!! Na bajki na dobranoc to jeszcze za wcześnie! I uważaj bo ktoś ze śmiechu z krzesła spadnie i sobie krzywde zrobi a ty będziesz miał sprawe w sądzie o odszkodowanie! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Crm odblokowana ma 29-32 koni ,tyle ze ja mam jeszcze sportowy wydech(arrow) ktory podobno daje 2-3 km, wracajac do zebatek.... jakie powinienem zalozyc?p.s Crm idzie wyrwac na kolo z 2 biegu...ale chodzi mi rowniez o odejscie(przyspieszenie) .... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 14 przód 51 tył.A te zębatki z aukcji nie będą pasowały do CRMa ja do swojego kupiłem firmy PBR 150zł za 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 a eksperyment z 64 zebami z tylu:D? nie no zartuje...ale widzialem takie zebatki:PP 14/51? noo zobacze, duzo zmieni sie w predkoscia i przyspieszeniem? Gdzie moge dostac zebatki do crm-a? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 jak dasz większa z tyłu a mniejsza z przodu to będzie rwał szaleńczo lecz kosztem prędkości maxymalnej.ale nie o to chyba chodzi w tym motorze nieprawdaż?pamiętaj żeby wymienić tez łańcuch jak juz zębatki nowe dajesz.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 wlasnie... nie zamierzam sie rozpedzac do 140 km/h ...90/100 max... 14/51 bedzie dobrym rozwiazanie? niech inni sie wypowiedza...powiedzcie rowniez jakie Wy macie przelozenia w motorkach:D i jakiej firmy sa najlepsze zestawy napedowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 mysle zeby zostawic z tylu orginalna a do przodu walnac 12-13 zebow to powinno wystarczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 siemkatez mam taki problem, po zimie che zmienic naped w moim KDX-e i nie wiem na jakijak moto sprawdzalem to leci mi ponad 110... ale predkosc mi nie potrzebna...moze mi ktos powiedziec jakie zebatki moglbym zalozyc do swojego? (jakie beda najlepsze:D)jutro sprawdze i powiem jakie mam zalozone.... teraz juz mi sie nie chce. :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 ja mam zebatki PBR-a łancuch to nie pamiętam.co do ilości zębów tez nie pamiętam :biggrin: ale od niczego policze jutro z ciekawości.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Mój na 14/51 szedł 110/115 pozniej na 14/48 szedł 125km/h ale miał już przytarty nicasil:d.Tylko nie kupuj aluminiowych zębatek, nie kupuj drogich zębatek te PBr są wystarczające lepiej zainwestuj w dobry o-ringowy łancuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi