Skocz do zawartości

Suzuki gsx 600F freestyle

AdamAdamo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka

Na koniec sezonu udalo mi sie natrafic na ladna pogode i mam pare krotkich filmikow z moim udzialem.

Odrazu sorki za scenariusz ale to byl moj 1 raz z movie media playerem :notworthy: . Mialem dzis chwilke czasu wiec zmontowalem krotki filmik. Nie wiem tylko dlaczego po zmontowaniu filmik jest taki zamulony i wolno chodzi.. z aparatu jak zrzucalem to bylo plynniutko

:notworthy:

To moje pierwsze sporowe moto (sportowo turystyczne :biggrin: )wczesniej mialem MZ 150 i 250

Film prezenstuje co udalo mi sie nauczuc na mojej Suzi przez sezon 2006, bo moto mam od czerwca. Kupujac moto chcialem Suzi 600f gdyz cel byl taki : nauczyc sie podstaw jezdy na sportowym moto. Nawet nie myslalem ze uda mi sie cos wiecej oprocz zwyklej jazdy...Jednak kosztowalo mnie to bardzo duzo cierpliwosci i wiele treningow :clap: Na poczatku myslaem ze ten moto nie nadaje sie wogole do jazdy na kole itp.. gdyz wazy ponad 220KG :( ale z czasem przekonalem sie ze nie od moto zalezy tylko od drivera :) NAUKA NIE IDZIE W LAS :clap:

POZDRO Wszystkim

Oto link:

http://rapidshare.com/files/651307/Adameo_..._music.wmv.html

A tak w ogóle to jakies zastrzezenie co do moto masz czy sprawuje sie ok?

Zadnych zastrzezen nie mam. Tylko jezdzic :( Moto w sezonie zrobilem juz ponad 7 tys km i juz jezdze na 2 wymianie oleju. Wszystko sprawuje sie super, ma 46tys km i jezdzi jak nowe :notworthy:

:clap: Moto jest bardzo fajne gdzyz wybacza bledy poczatkujacych motocyklistow czego nie wybaczyla by np Honda Fireblade :) ktora zamierzam kupic jako 2 moto :clap: Bardzo wygodne do jazdy jest ogolnie w trasie. Jedyne co mnie denerwowalo na poczatku to fakt ze silnik pracuje jak grzechotnik :wink: gdyz to poporstu stary dobry olejak. Ale juz sie przyzwyczailem i jest OK :notworthy: W wiec odpukac nie robilem nic przy niej oprocz czynnosci ekspoatacyjnych typu czyszczenie gaznikow reg zaworow i wymiana plynow :biggrin:

Edytowane przez AdamAdamo

• 4 tygodnie później...

Dzieki :) wiem ze ktrotki ale takiego mialem kamerzyste :) no i bateria w aparacie mi padla:P

Tytul piosenki: Papa Roach - Last Resort

#

moj pierwszy moto. Jezdzilismy nim 3 lata. potem chcialem sprzedac. Sporo w niego wlozylem. W 2004 wypadek. Zmoiana na BMW.

fajnie mi sie nim jezdzilo.

pozdrowienia

:icon_rolleyes: