AdamAdamo Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 SiemkaNa koniec sezonu udalo mi sie natrafic na ladna pogode i mam pare krotkich filmikow z moim udzialem.Odrazu sorki za scenariusz ale to byl moj 1 raz z movie media playerem :notworthy: . Mialem dzis chwilke czasu wiec zmontowalem krotki filmik. Nie wiem tylko dlaczego po zmontowaniu filmik jest taki zamulony i wolno chodzi.. z aparatu jak zrzucalem to bylo plynniutko :notworthy: To moje pierwsze sporowe moto (sportowo turystyczne :biggrin: )wczesniej mialem MZ 150 i 250Film prezenstuje co udalo mi sie nauczuc na mojej Suzi przez sezon 2006, bo moto mam od czerwca. Kupujac moto chcialem Suzi 600f gdyz cel byl taki : nauczyc sie podstaw jezdy na sportowym moto. Nawet nie myslalem ze uda mi sie cos wiecej oprocz zwyklej jazdy...Jednak kosztowalo mnie to bardzo duzo cierpliwosci i wiele treningow :clap: Na poczatku myslaem ze ten moto nie nadaje sie wogole do jazdy na kole itp.. gdyz wazy ponad 220KG :( ale z czasem przekonalem sie ze nie od moto zalezy tylko od drivera :) NAUKA NIE IDZIE W LAS :clap:POZDRO Wszystkim Oto link: http://rapidshare.com/files/651307/Adameo_..._music.wmv.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Że tak zapytam to który to rocznik 92? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAdamo Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 91rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 91rokaha:) ja tez jak tak patrze na gsxf-ke to wydaje mi sie ze ciezko ją na koło wyrwac, ale widaż ze nie ma rzeczy niemożliwych;) A tak w ogóle to jakies zastrzezenie co do moto masz czy sprawuje sie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 filmik zaczołem ściągać jak ściągne to napisze coś na jego temat :( ale tu masz racje "nie liczy się sprzet tylko umiejętności" :notworthy: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAdamo Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) A tak w ogóle to jakies zastrzezenie co do moto masz czy sprawuje sie ok? Zadnych zastrzezen nie mam. Tylko jezdzic :( Moto w sezonie zrobilem juz ponad 7 tys km i juz jezdze na 2 wymianie oleju. Wszystko sprawuje sie super, ma 46tys km i jezdzi jak nowe :notworthy: :clap: Moto jest bardzo fajne gdzyz wybacza bledy poczatkujacych motocyklistow czego nie wybaczyla by np Honda Fireblade :) ktora zamierzam kupic jako 2 moto :clap: Bardzo wygodne do jazdy jest ogolnie w trasie. Jedyne co mnie denerwowalo na poczatku to fakt ze silnik pracuje jak grzechotnik :wink: gdyz to poporstu stary dobry olejak. Ale juz sie przyzwyczailem i jest OK :notworthy: W wiec odpukac nie robilem nic przy niej oprocz czynnosci ekspoatacyjnych typu czyszczenie gaznikow reg zaworow i wymiana plynow :biggrin: Edytowane 25 Października 2006 przez AdamAdamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Ja też swojego stawiałem.Na 1 ze sprzegła najlepiej ewentulanie na 2 na tylnych podnózkach, albo na 1 z gazu ale na stojąco i poderwać. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 no fajnie fajnie moto widać też niczego sobie :D życze dalszych sukcesów :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Bardzo fajny filmik, szkoda tylko, że taki krótki... Proponuję zainwestować w rękawiczki, na pewno się przydadzą. Umiejętności masz niezłe, oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Filmik spoko, może troszkę krótki.Dobra jakość. Ogólnie mówiąc udany. p.s. Czy ktoś może podać tytół piosenki z tego filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAdamo Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Dzieki :icon_twisted: wiem ze ktrotki ale takiego mialem kamerzyste :icon_razz: no i bateria w aparacie mi padla:PTytul piosenki: Papa Roach - Last Resort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Dzieki :) wiem ze ktrotki ale takiego mialem kamerzyste :) no i bateria w aparacie mi padla:PTytul piosenki: Papa Roach - Last Resort# moj pierwszy moto. Jezdzilismy nim 3 lata. potem chcialem sprzedac. Sporo w niego wlozylem. W 2004 wypadek. Zmoiana na BMW. fajnie mi sie nim jezdzilo. pozdrowienia :icon_rolleyes: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 ... ćwiczyć ... ćwiczyć ... ćwiczyć ... gratki za to co juz umiesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi