lukasz-aprilia Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Na wstępie proszę nie bijcie za kryptoreklamę :( . Analizując tylko to forum śmiało można stwierdzić, że w necie brakuje miejsca-forum, gdzie zwykły szary człowiek mógłby zapytać się o radę, pomoc w rozwiązaniu swojego problemu prawnego. Bez opłat, biurokracji i innych czarnych stron wymiaru sprawiedliwości. Z grupką znajomych - czynnych zawodowo prawników - wyszliśmy z inicjatywą stworzenia forum, gdzie każdy może poprosić o radę czy pomoc w jego sprawie. Z miłą chęcią podyskutujemy również o tym co dzieje się obecnie w wymiarze sprawiedliwości czy jak Wam się podoba obecny minister sprawiedliwości. Wynikiem naszej inicjatywy jest Forum Prawników: www.advokat.com.pl Mam nadzieje, ze wybaczycie mi tą kryptoreklame. Nie oznacza to tez, ze przestane sie udzielac na tym forum - motocykle to przynajmniej 2/3 mojego zycia - wiec dla Was tu czy tam zawsze sluze rada. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) pomysl dobry ;]tylko domena sie kojarzy z jakims AA, a nie z doradztwem prawnym :( Edytowane 25 Października 2006 przez wrobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 studiuje prawo :notworthy: 1 semestr ehhh jak mi sie marzy być takim prawnikiem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota. Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 studiuje prawo :notworthy: 1 semestr ehhh jak mi sie marzy być takim prawnikiem :(studiuje prawo 3 rok, ehhh ja musze byc takim prawnikiem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Liczymy na dalszy Wasz udział w naszej społeczności :biggrin: Wiadomo, jak ona jest ważna i przydatna!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Spokojnie - caly czas tu jestem :biggrin: . Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadera56 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Na wstępie proszę nie bijcie za kryptoreklamę :biggrin: . Analizując tylko to forum śmiało można stwierdzić, że w necie brakuje miejsca-forum, gdzie zwykły szary człowiek mógłby zapytać się o radę, pomoc w rozwiązaniu swojego problemu prawnego. Bez opłat, biurokracji i innych czarnych stron wymiaru sprawiedliwości. Z grupką znajomych - czynnych zawodowo prawników - wyszliśmy z inicjatywą stworzenia forum, gdzie każdy może poprosić o radę czy pomoc w jego sprawie. Z miłą chęcią podyskutujemy również o tym co dzieje się obecnie w wymiarze sprawiedliwości czy jak Wam się podoba obecny minister sprawiedliwości. Wynikiem naszej inicjatywy jest Forum Prawników: www.advokat.com.plMam nadzieje, ze wybaczycie mi tą kryptoreklame. Nie oznacza to tez, ze przestane sie udzielac na tym forum - motocykle to przynajmniej 2/3 mojego zycia - wiec dla Was tu czy tam zawsze sluze rada. Czy posiadasz w swoich zbiorach wyrok Sądu Najwyższego z 24.02.1982 r syg.V KRN 313/81 - szukałem ale bez powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Czy posiadasz w swoich zbiorach wyrok Sądu Najwyższego z 24.02.1982 r syg.V KRN 313/81 - szukałem ale bez powodzenia. Pozwolę sobie ja: Wyrok Sądu Najwyższego - Izba Karna z dnia 24 lutego 1982 r. V KRN 313/81 Obowiązek szczególnej ostrożności nakazuje kierowcy zachowanie bezpiecznego odstępu od omijanego pieszego. (...) W praktyce taki odstęp nie może być mniejszy od 1,5 m. Źródło: LexPolonica Edytowane 27 Października 2006 przez pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 pomysł musze przyznać naprawde fajny. Cieszę sie ze są jeszcze ludzie którzy chca pomagac. Forum sie przyda bo przynajmniej można spytać o wszystkie rzeczy zwiazane z prawem (na f.m troche glupio bylo pytac o niektore sprawy) Mam nadzieję Łukaszu że koledzy nie będą nerwowi jeśli motocykliści zasypią ich pytaniami :biggrin: PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadera56 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Pozwolę sobie ja: Wyrok Sądu Najwyższego - Izba Karna z dnia 24 lutego 1982 r. V KRN 313/81 Obowiązek szczególnej ostrożności nakazuje kierowcy zachowanie bezpiecznego odstępu od omijanego pieszego. (...) W praktyce taki odstęp nie może być mniejszy od 1,5 m. Źródło: LexPolonica Pięknie dziękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 inicjatywa jak najbardziej słuszna, zobaczymy czy wybijecie się ponad :icon_twisted: ISTNIEJĄCE FORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi