Meydey Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Tak jak w temacie, chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat tego motocykla zwłaszcza roczniki 1993-1999. Szukałem w archiwum, ale za dużo nie znalazłem :) . P.S. Witam wszystkich po długiej nieobecności i nie udzielania się na forum, ale nie miałem w ogóle dostepu do internetu przez długi okres, a teraz gdy mam to zaczął się rok szkolny i znowu mieszkam w internacie :) także nie mam mozliwości. Pozdro Edytowane 25 Października 2006 przez Meydey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Ktokolwiek w ogóle coś wie na temat tego motocykla? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Myśle ze na tym forum się czegoś dowiesz:http://members.lycos.co.uk/kawasakigpz/for...56ac938e3ae9332pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi