Banan123 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Witam! Posiadam urala M6736 i chciałem zamienić kanapę na pojedyńcze siedzenia. Nie ma w ramie mocowania pod gumę.Szukam zdjęć ramy z mocowaniem, wiem że można wspawać mocowanie, poszukuję informacji o wymiarach tego mocowania i wjakich odległościach je przyspawać. DZIĘKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Witam. Mam takie oryginalne mocowanie. Kupilem je kiedys do Dniepra ale rozstaw rur w Uralu jest wiekszy i niestety nie pasuje bez przerobek. Jak bys chcial to odsprzedam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan123 Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Witam. Mam takie oryginalne mocowanie. Kupilem je kiedys do Dniepra ale rozstaw rur w Uralu jest wiekszy i niestety nie pasuje bez przerobek. Jak bys chcial to odsprzedam. PozdrawiamSiemka! Mógłbyś przesłać jakieś zdjęcie i ewentualnie cenę za ile mógłbyś to sprzedać?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 kupilem to za 80 zl i za tyle odsprzedam. W komplecie jest mocowanie pionowe pozwalajace na ruch siodla w gore i w dol bez tulejki gumowej i mocowanie poziome do ktorego przykreca sie resor gumowy. W mocowaniu poziomym z jednej strony sa trzy otwory jeden wiekszy i dwa mniejsze po bokach do przykrecenia wylacznika masy. Z drugiej strony piekny rosyjski otwor o sporej srednicy. W srodku jest loze po ktorym mozna przesowac resor siedzenia. To wszystko jest oryginalne bez ingerencji "mechaniora". zdjecie jest mozliwe ale moze to troche potrwac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan123 Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 kupilem to za 80 zl i za tyle odsprzedam. W komplecie jest mocowanie pionowe pozwalajace na ruch siodla w gore i w dol bez tulejki gumowej i mocowanie poziome do ktorego przykreca sie resor gumowy. W mocowaniu poziomym z jednej strony sa trzy otwory jeden wiekszy i dwa mniejsze po bokach do przykrecenia wylacznika masy. Z drugiej strony piekny rosyjski otwor o sporej srednicy. W srodku jest loze po ktorym mozna przesowac resor siedzenia. To wszystko jest oryginalne bez ingerencji "mechaniora". zdjecie jest mozliwe ale moze to troche potrwac PozdrawiamCzekam na foto! Wtedy pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 popatrz sobie wstepnie na te fotki w aukcji powieksz zdjecia ladnie widachttp://www.allegro.pl/item136543534_ural_m...owa_wersja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Witam, pozwolisz że się włącze :biggrin: Co do siedzenia, dniepra z kanapą przerabiałem na siodło tylkio że założyłem siedzenie z emy, popierwsze do ramy spawasz tylko pionowy uchwyt siedziska (ten przedni) z tyłu jak jest ten paonk ramy co trzyma tylny błotnik przyspawałem ceownik do którego przymocowałem koniec sprężyny :D, po drugie jęździłem na siedzisku z kachy i nie jest tak wygodne jak z emy na sprężynie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan123 Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Witam, pozwolisz że się włącze :biggrin: Co do siedzenia, dniepra z kanapą przerabiałem na siodło tylkio że założyłem siedzenie z emy, popierwsze do ramy spawasz tylko pionowy uchwyt siedziska (ten przedni) z tyłu jak jest ten paonk ramy co trzyma tylny błotnik przyspawałem ceownik do którego przymocowałem koniec sprężyny :D, po drugie jęździłem na siedzisku z kachy i nie jest tak wygodne jak z emy na sprężynie :biggrin:Siemka! W tego typu ramie o której jest mowa nie da rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 poczekaj do soboty to ci prześle zdjęcia z ramy jaka mi została Tam jest właśnie mocowanie pod gume na siedzeie od kaśki jakm cvhcesz mam też całe siedzenie do niej nie mam jedynie tego mocowania z przodu bo wykorzystałem je do siebie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 daj maila to wysle fotke mocowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan123 Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 daj maila to wysle fotke mocowania[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Jeśli ktoś potrzebuje takie mocowanie to oferta aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi