Gość gregooor Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 To ja Ci zaproponuje Speedfighta jakis 2001-2002 rocznik jak dobrze poszukasz to dosyc tanio znajdziesz albo SRke :) Sam chcialem kupowac cos z tego ale kupilem jak widac X8R :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Dobra ja oddam swojego za 2200 :clap: A jesli masz wiecej kasy to jak mowili Speedfight , Sr , Neos , z tymi mialem doczynienia i nie sa zle :lalag: Edytowane 24 Listopada 2006 przez Bari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 niebierz yamahy, silniki slabe jak w tych wszystkich cpi itp.Co Ty gadasz? O jakich modelach mówisz?Poprzyj to jakimis przykładami, bo dla mnie to takie troche gadanie bezsensu ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster_r Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Proponuję Ci brać markowe sprzęty najlepiej czołówkę tzn.Gilera Runner 125, Yamaha Aerox 125 ja bym brał gilerę bo jest dość szybka i są większe pojemności -180cc, 200cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Proponuję Ci brać markowe sprzęty najlepiej czołówkę tzn.Gilera Runner 125, Yamaha Aerox 125 ja bym brał gilerę bo jest dość szybka i są większe pojemności -180cc, 200ccDokladnie! Runnerek najlepszy w klasie pod kazdym wzgledem. Swietne prowadzenie, hamulce tez niczego sobie no i moc pozwala na przyjemne przemieszczanie sie po miescie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi