tomice Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Gdzie moge wypożyczyć przyczpkę motocyklową, tzn taką którą przewioze motocykl?Znalazle motor który mam nadzieje będzie OK i go kupie, jednakże jest on na poludniu Polski,a jako że sprowadzony to nie moge nic jechac :/W zwiazku z tym musze go jakosc przewiesc, ma ktos jakis pomysl :bigrazz: Pzdrtomice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 pozyczyc tablice i dowod od tego samego modelu i jechac. :bigrazz: lepiej sie nie sluchaj, ale tak sie robilo w mlodosci :icon_razz: a do tematu: a taka ze statoil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Tak, tak. Wiesz gdybym mial pojechac z Gdanska do mnie do Sierakowic to mozna byloby zaryzykowac. Ale zza Katowic to chyba nie bardzo :bigrazz: No wlasnie slyszalem o tych ze Statoil, ale nie wiem jak wygladaja i jak bedzie sie zachowywala z motorem na pace, no troche sie boje poprotu, zeby nie zniszczyc swiezo zakupionego sprzeta. P.S. Jaki jest aktualnie calkowity koszt rejestracji sprowadzonego moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Odezwij sie do chłopaków z motobike3miasto, tam nie jeden ma przyczepke i można się z nimi dogadać :bigrazz: www.motobike3miasto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi