Muminek Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Ja bym we wlosczyzne nie wcgodzil, no chyba ze bym kasa tylek wycieral.Do japoncow czesci masz tanie i od reki, i ogolnie motory sa tansze i mniej klopotliwe w eksploatacji. No i kwestia sprzedazy ducati >> bardzo ciezko jest opchnac komus motor tej marki. Co do takiej oceny to zawsze się uśmiecham :icon_twisted: - jak można coś oceniać, jeśli nie ma się tak Kochanych sprzętów jak Duci? To tak, jakbym zaczął oceniac np. jakim fajnym (bądź nie) jest śmigłowiec. Nie mam żadnego doświadczeia i nie posiadam takowego, więc nie wypowiadam się. Takie podejście jest chyba akcetowalne dla innych - czy nie? Jakoś tak dziwnie się składa, że właściciele Ducati za wiele ich nie sprzedają - w przeciwieństwie do innych marek, jak wydaje mi się, ponieważ Ducati nie jest zwykłą rzeczą jaką się posiada i sprzedaje, jesli przyjdzie ochota. Ale może się mylę i dlatego też nie chcę generalizować, bo się okażę, że głupoty gadam :icon_razz: Jeśli moge coś poradzić - to warto uwzględnić do czego ma byc motorek używany i co ważne, ja bym nie szedł w bardzo mocne motory (tu mam na myśli od granicy 60-70 KM w górę). Ważne jest aby motor odpowiednio leżął Ci (pasował pod względem ergonomii). Inną kwestią jes jaki będziesz miała budżet i czy planujewsz nowy czy używany motor.to chyba tyle powodzenia krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 witam dla mnie na cbr-ce siedziało się jak na motorynce nie obrażając nikogo fakt ,że ma 183 cm wzrostu :icon_razz: ale co do gs 500 to nie bardzojesli juz to cb 500 ale to moje zdanie pozdr :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi