matik Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 No wiem ze tezeba uwazac:D ja mam kumpla ma 16 lat i simiga na 600 bez prawka i mowi ze jak ma sie glowe to mozen bez problmu simigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 ja sie woże po wsi na xj 900 mojego brata... do wszystkiego trzeba z głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 no to fajnie masz ja tezbym sobie posimogal chociasz jakoms 600 ale narazei sie nie zanosi chyba ze jak moj tata cos sobie kupi (mysli co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 ja sobie chyba odrazu 600 kupie bo teraz kupic 125 i za rok jak zrobie A to znowu sprzedawac i zmieniac na większy . to chyba sensu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 A kto mowil Ci ze jazda motocyklem ma sens ?? Nie szukaj tutaj sensu, to sie poprostu kocha i tyle :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 ja sobie chyba odrazu 600 kupie bo teraz kupic 125 i za rok jak zrobie A to znowu sprzedawac i zmieniac na większy . to chyba sensu nie ma ja tez planowałem jezdzić mbxem do zrobiena prawka ale trafił mi sie kupiec i sprzedałem ją a teraz kupiłem sobie nsrke za cene mniejszą niz sprzedałem mbxa, przez rok pojezdze i sprzedam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 rozek swiete słowa to sie poprostu kocha. Ja znam paru łepków którzy cos sezon musza miec nowe moto ja tez miełem mbx simigac a do 18 az zrobie A ale jakos mi sie to nie widzi wiec zmieniam. A mój kumpel kupił rg i jezdził min tylko 2 miechy i sprzedał i kupił sobie mtx 125 pozdro gudaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 to ile ty dales za tą nsr 125 i z ktorego roku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 gdybym mial teraz kupowac moto to wybralbym supermoto badz enduro 125 ccm. ale to twoj wybor mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 to ile ty dales za tą nsr 125 i z ktorego roku jest moja jest z 90r i dałem za nią 2900 zar. na motorower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi