Sloniu Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Witam! wczoraj przyszły mi zębatki do moto zdjęłem tylnie koło i sie okazało że wahacz jest ostro pocharatany przez spadający łańcuch i ośka się zgieła w banana... nie wie może ktoś gdzie to kupić ?? wahacz może być bo przespawam to i będzie ok ale ośka... może pasuje od mtx,mbx ??;/ dzięki za każdą pomoc...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Do ślusarza, ja ostatnio musiałem dorobić sobie ośki, bo stare, są stare, a co nowe to nowe :icon_mrgreen:.Zapłaciłem za jedną ośkę 10zł, więc warto, a nie trzeba się męczyć z dopasowywaniem, zanosisz starą ośkę na wzór i po pewnym czasie (w sumie to nawet w ten sam dzień) odbierasz nową.A co do wahacza to nie wiem, może samo pospawanie wystarczy, a tak w ogóle to zrób sobie jakiś ślizg na niego i nic się nie stanie jak następnym razem łańcuch spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 wahacz jeddynie bedzie pasowal jeszcze od mb bo mbx i mtx mial jeden centralny element resorujacatlumiac i jeszcze bylo duzo innych roznic. A co do oski to zgadzam sie z malysiem zeby dorobic nie jest to wielki kosz chyba ze chcesz sie bawic i dopasowywac od czegos albo szukac jakiej oryginalnej uzywki w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 tia tylko znajdź w tym mieście ślusarza... już namierzyłem wszystko na allegro, od mt 80 albo mb będzie wahacz i ośka pasowala ?? :icon_mrgreen: wahacz niekoniecznie ale ma taką ryse pionową 3 mm... po całej długości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Mieszkasz w miejscowości conajmniej dwa razy większej od mojej więc napewno jakiś ślusarz w pobliżu jest, bo u mnie to paręnaście zakładów się znajdzie. Przy okazji nie musisz kombinować wejdzie czy nie wejdzie ośka. Jak nie masz ochoty jeździć i szukać, to chociaż książkę telefoniczną przejrzyj, jest tam spis firm. Chyba, że koniecznie chcesz z allegro, to napisz sprzedawcy aby to dokładnie pomierzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 No i dupa :icon_razz: żaden nie chce mi tego dorobić ! :icon_razz: starzy powiedzieli że ma być nówka bo nie mają pewności co do używek albo dorabianych! jakiś wujek pseudomotocyklista wueskowicz ze wsi im tak nagadał! arghhhh .... :buttrock: mógłby mi ktoś porobić fotki koła od mb/mbx/mtx ?? i jeżeli ktoś ma możliwość to samej ośki i ją pomierzyć... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi