Kali00 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Tutaj filmik jak miał 13 lat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 :icon_eek: Dzieciak jest niesamowity!Szcząka do stóp opada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 no na tych skuterach tez dobrze wymiataja ... w skuterze dobre jest to ze nie trzeba podpinac biegow i jest latwiej jechac na wheelie .. ja jak poderwe mojego z gazu z jedynki na wysokich dosc obrotach to jak juz jest wysoko i konczy sie predkosc bo jest full a jak bym zmienil to by zmulilo go ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Moj kumpel kupil CBRke od 16 latka, ktory aktualnie jezdzi juz na R1..chyba wiem o kogo chodzi :)wszystko jest mozliwe ale to zalezy od rodzicow a co do chlopaka to dobry kotpastrana w jego wieku tez wymiatał i teraz widzimi skutki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 o kurde!! az sie wierzyc niechce...:icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja miałem GSX600F już sprzedana :icon_biggrin: kolega z klasy jezdzi na FZr1000 a w wieku 13 lat jezdził na ojca GSX600F a w wieku 15 lat na FZr600:dhttp://www.bikepics.com/pictures/672798/Samolot ten to takie głupoty gada, ze szok ten kolo jezdzi 100 razy lepiej od ciebie tyle, że on nastawia się widać tylko na stunt a nie to co u nas na zapierdalanie po dziurawych drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi