Pawsen Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) mam pytanie czy do nauki motocrossu wystarczy mi CZ lub Jawa? Wczesniej jezdzilem na Motorynce dopuki mi silnik nie padl... A ciezko znalesc do tego silnk!! Edytowane 20 Października 2006 przez Pawsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 mam pytanie czy do nauki motocrossu wystarczy mi CZ lub Jawa? Wczesniej jezdzilem na Motorynce dopuki mi silnik nie padl... A ciezko znalesc do tego silnk!! 1. Opcja szukaj2. Tak do nauki wystarczy Ci dobra CZ 125 Cross3. Do motorynki trudno o części ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 cz napewno Ci starczy z motorynki na cz 125 niezle:] do cz jest bardzo duzo czesci i nadodatek sa one tanie do motorynki jest jeszcze wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi