kaczy20 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Co moze byc przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 podj wiecej szczegułów bo z tego co napisałes nie wiele da sie wywnioskowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy20 Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 podj wiecej szczegułów bo z tego co napisałes nie wiele da sie wywnioskowac Rozrusznik kreci iskra jest benzyna tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Swieca sie zalewa?? Jaki ma kolor? Jakie ma sprezanie? Odpala na pych? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy20 Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Swieca sie nie zalewa na pych tez nie odpala. Motor ma przejechane 250 km. Sprezenia nie mam jak sprawdzic a swieca ma jasny kolor PS chcialem opoznic zaplon ale nie mam schematu i nie wiem gdzie sie go przestawia Edytowane 21 Października 2006 przez kaczy20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 najlepiej to go oddaj do serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi