Dziki_YZF Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Witam!Trafiła mi się NSR 125 do kupienia i myślę nad małym handelkiem i zastanawiam się ile za coś takiego mogę wziąć. Moto lakier ma oryginał ale stan jest mi nie znany i dopiero jutro jutro jadę go obejrzeć. dzięki za pomoc, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Na allegro jest różnie, od 4500 zł za rocznik około 96-97 do prawie 8000 zł za rocznik 02. Ja poluje własnie na 99-01, mysle ze do 6500 zł uda sie wyrwac dobrą sztukę, jest teraz 00 za 5500zł też z oryginalnym lakierem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Witam!ale cena z allegro nie jest za bardzo miarodajna, bo mogę wystawić ją nawet za 9000 tylko nikt tego nie będzie chciał. Chodzi mi o kwotę że zejdzie w ciągu kilku dni.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Rynek jest przesycony NSRkami i innymi 2t 125 wiec raczej watpliwe zeby zeszlo w ciagu kliku dni, ale mysle ze 6,5tys to realna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi