lowrider Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Witam. Zaqpilem bandyte 1200s niedawno. motor ma 13k przebiegu udokumentowanego. nie wiem niestety co i kiedy bylo wymieniane.napewno olej i lancuch+zebatki ok 500km temu. kiedy zrobic mu przeglad?teraz czy na wiosne??i co w takim przegladzie powinno sie sprawdzic i wymienic??A drugie pytanie to gdzie najlepiej w warszawie robic takie przeglady??macie jakies zaufane warsztaty z Fachowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 motocykl ma 13 tysi juz łancuch nowy????? który rok?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowrider Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 ponoc,sprawdzajac po naciągu nie byl w ogóle naciągany jeszcze. nie ma zalaman....bezwypadkowy NA BANK.2003r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 nom to albo tak ostroznie jezdzony i masz jeszcze orginaly łancuch, albo liczniki masz od innej furki i łncuch jest nowy a moto ma z 25 tysi - ale tylko tak sobie głosno mysle. Domniemam ze kupiłes moto pochodzenia zagranicznego , bo nie masz ksiązeczki przegladów a moto jest młode , wiec przez zime mozesz sobie go porozkrecac , jak ci sie chce i zobaczyć jak tam owiewki i zegary, czy były klejone czy nie, a zaraz po pierwszych roztopach odstawic moto na przeglądzik i wymiane płynów, przede wszystkim olej i filter. Jak moto nie jest przytyrane to powinno wystarczyc. Zycze udanej ekspoatacji moto pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 mała sugestia na przegląd umów termin już dziś będziesz miał zrobione moto na początku sezonu a nie w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 mała sugestia na przegląd umów termin już dziś będziesz miał zrobione moto na początku sezonu a nie w połowie dokładnie - zapomniałem o tym . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowrider Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 hmm ok. Co do klejenia owiewek itd moto sprawdzalem autoryzowanym serwisie suzuki.lakier orginalny,nie bity, lagie nie tkniete,rama cala. po prostu az za idealny.co do silnika mechanior mówil ze jest gitara.a gosc nie byl znajomym sprzedającego:) takze....sprawdzali go ponad pół godziny...i powiedzial ze nawet nie ma sie do czego przy..dolić coby z ceny obniżyc....a gdzie przeglądy robić w wawie?? w ASO suzuki czy nie wiem.....i na kiedy przeglądzik umawiac??na kwiecien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Przegląd na wiosnę :cool: A umówić sie możesz nawet na marzec jak nie masz daleko do serwisu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Ja odstawiam moto na serwis w poniedziałek. Na koniec sdezonu mam moto sprawne przygotowane do jazdy. Jak na wiosne wyjdzie słońce nie bede czekał, aż mi moto zrobią tylko wsiadasz i jeździsz. Z moim szczęściem to jest tak, że podczas przeglądu dojdzie coś dodatkowo, trzeba zamawiać i czekać, więc wole to zrobić przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi