Kosa Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Szukam bardziej rozbudowanych statystyk wypadkow, najlepiej z biezacego roku. Chodzi o to, zeby byly uwzglednione przedzialy wiekowe, samochody, motocykle, przez kogo spowodowane itd. Nie pogardze jakimkolwiek linkiem. Bardzo prosze o pomoc. Dzieki z gory.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) Proszę bardzo Może będzie pomocne :Statystyki I jeszcze jeden link statystyki 2 szczególnie zalącznik nr 2 pozdr. Edytowane 18 Października 2006 przez capon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Dzieki Ci wielkie.Z Panem Bogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Takie statystyki najlepsze jakie kiedyś udało mi się znaleźć podaje Krajowa Rada Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego (www.krbrd.gov.pl) w swoich sprawozdaniach. Szczegółowe z poszczególnych obszarów polski są czasem w oddziałach wojewódzkich (też dostępne w sieci). Wydaje mi się że zbiertają info z róznych źródeł - policja, straż, pogotowie itp. przez co mają lepsze informacje czasem niż te statystyki policyjne (przynajmniej jeśli chodzi o szczegółowość informacji). Niestety rozgraniczenie na motocyklistów (a właściwie kierowców jednośladów) nie zawsze bywa obecne. Przykładowy link:http://www.krbrd.gov.pl/stan_brd/stan_brd.htm Jak wrócę do domu z pracy to pogrzebie w kompie i może znajdę Ci to co kiedyś udało mi się wygrzebać z sieci a dotyczyło w jakiś sposób motocyklistów. Pozdrawiam Edytowane 20 Października 2006 przez krycek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Witam serdecznie....ja rowniez goraco prosilbym Cie o takie statystyki, z uwzglednieniem jednosladow. Beda mi niezmiernie potrzebne do mojej magisterki.Szczegoly tutaj Z gory wielkie dzieki i pozdrawiam! Edytowane 20 Października 2006 przez EdgeCrusher Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Coś tam znalazłem ale za dużo tego nie ma niestety - na magisterkę chyba nie starczy... http://kantyka.com/stat/stat.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi