mati_mot Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ja naprawdę nie pamiętam, czy się oglądnąłem, czy nie. Raczej nie, a prawo mam.Fakt faktem, że trzeba się uczyć dobrych zachowań, ale według mnie to "bez przesady".Spójrzmy prawdzie w oczy, na kursach nie uczą jeździć, a egzaminy są według mnie tak skonstruowane, że nie oceniają prawdziwych umiejętności (tyczy się to prawa B i A, o reszcie nie mam pojęcia). Nie uczyli ciebie na kursie, że trzeba się rozglądać podczas ruszania?Sztuka w tym aby zdac;)Na wiekszosci kursów uczą poprostu zdac, albo i nie;]Co do egzaminu to uszy do góry bedzie dobrze masz jeszcze czas;]P.S. ale posty to faktycznie w innym temacie:) wiadomo że świerzak ale ludzie wracają po cięzkim tygodniu pracy i ich jeszcze nerw rusza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily_mk Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 ooo ludzie..ja tez mam zdawac w Siedlcach =/ ale A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi