Groszek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) ale zeby ona byla tylko po szlifie to spoko a ona ma duzo wiecej przejsc:) wiec nie ma sie co pakowac w takie moto;pa to chyba, że. W takim razie, skoro znasz ten motocykl bardzo ładnie z Twojej strony, że uprzedziłeś :bigrazz: Duży plus dla Ciebie. Wydaje mi się, że Honda to jedne z najleprzych motorów, ponieważ są najsolidniejsze jak to niemcy u nich nie moze być niescisłości ale Kawasaki ...a co tu mają Niemcy?? Edytowane 23 Października 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReBeLlion Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 no wlasnie co tu maja Niemcy. Jak uwazasz bierz honde zeby nie bylo, Twoje zdanie ja bym bral Kawe bo ni moge na Nia narzekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) a to chyba, że. W takim razie, skoro znasz ten motocykl bardzo ładnie z Twojej strony, że uprzedziłeś :bigrazz: Duży plus dla Ciebie.a co tu mają Niemcy?? A to że oni są słynni z dobrej roboty i precyzyjnej:) i jak narazie mam to sprawdzone :icon_razz: i oczywiscie nie mówie że kawasaki to złe motory :0:) tylko mówie że ja mam większe przekonanie do Hond chociaż wrankingu to kawasaki i Hondy sa egzekfo na 1 miejscu :icon_razz: Edytowane 23 Października 2006 przez aina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Nehehehehe. :bigrazz: A to dobre. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReBeLlion Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Koledzy tak czytam i czytam jestem w szoku ze niemcy produkuja Hondy no to dla tego sa takie dobre:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Koledzy tak czytam i czytam jestem w szoku ze niemcy produkuja Hondy no to dla tego sa takie dobre:) Pozdrawiam :icon_razz: nikt mnie tu nie rozumie :buttrock: :) :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 A to że oni są słynni z dobrej roboty i precyzyjnej:) i jak narazie mam to sprawdzone :bigrazz: i oczywiscie nie mówie że kawasaki to złe motory :0:) tylko mówie że ja mam większe przekonanie do Hond chociaż wrankingu to kawasaki i Hondy sa egzekfo na 1 miejscu :icon_razz: Skoro Onda i Kawasaki są na pierwszym miejscu to gdzie jest Yamaha, nie chce wspominać już o Suzuki bo pewnie jak się właściciele dowiedzą to wpadną w rozpacz .... Dzięki Aina za fachowe porady bo ostatnio tutaj właśnie takich brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Skoro Onda i Kawasaki są na pierwszym miejscu to gdzie jest Yamaha, nie chce wspominać już o Suzuki bo pewnie jak się właściciele dowiedzą to wpadną w rozpacz .... Dzięki Aina za fachowe porady bo ostatnio tutaj właśnie takich brakuje... Nie wiem czy to było powiedziane z ironia czy nie ale suzuki i yamaha są po tych dwuch markach ale uwarzam ze każdy z motych motorów ma swoje wady i zalety nie zaleznie od pozycji w rankingu i każdya jest tylko maszuyna i w każdej chwili może nas zawieść :bigrazz: pozdrawiam Edytowane 23 Października 2006 przez aina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Ale ja nadal uwazam, ze Ty myslisz, iz Honda to niemiecka marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) aina, musisz się jeszcze sporo nauczyc... i o motocyklach, i ORTOGRAFII !I na jakim rankingu opierasz swoje zdanie? Kolegów z podwórka czy poznanych przez gg?bez obrazy :bigrazz: pozdrawiam Edytowane 23 Października 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReBeLlion Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 only deutsche onda :bigrazz: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Ale ja nadal uwazam, ze Ty myslisz, iz Honda to niemiecka marka. A ja uwarzam, że Ty mnie nie rozumiesz bo ja mówie Hondzie sprowadzanej z niemczech :) o to mi chodzi a Honda jest marka japońską tak samo jak kawy suzuki i Yamahy A co do słownika to nie chce mi sie prawdzać każdego błędu w pisowni bo bym więcej wyrazów szukała nie cokolwiek pisała :P:P :) Edytowane 24 Października 2006 przez aina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Aha, ze Hondy sprowadzane z Niemiec sa solidniejsze, w lepszym stanie? Dla mnie to generalizujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 ja szukam porady i chce sie dowiedziec co inni sadza o tych motorach ich wadach czy zaletach jak sie sprawdzaja na trasie a jak na miescie, a nie ze jestem glupi bo kupuje taki sprzet;] kazdy od czegos zaczyna:) wiec chce fachowej opini bo chcac cos kupic to trzeba to przemyslec:) a nie porownuj tego do wski bo wske mozesz porownac do skuterka, a nie do moto co ma 120 km:)itd a mieszka ktos w nysie lub pile?? bo ja jestem z katowci wiec nie mam tez tak latwo zeby podjechac i zobaczyc te dwa moto i na nich sobie pojezdzic;/Mieszkam w Kłodzku ale już w piątek będę w Nysie na cały weekend. Jak cos potrzebujesz to dzwoń 0608 799 871 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Zayebiste masz te rankingi aina :icon_twisted:Prosimy o jeszcze! Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi