Don_Corleone Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Witam :buttrock: niedawno kupiłem sobie Suzuki GS500 E jest to mój pierwszy powazniejszy motor ( jesli można to tak nazwac... alemam 17 lat i puki co powinno wystarczyć, biorac pod uwagę to, że przesiadłem sie z simsona :biggrin: ) nom i własnie.... teraz potrzebuję serwisówki do niego, poniewaz nadchodzi zima.... będzie dużo czasu i chciałbym go zają sobie przygotowaniem mojej SUZI do nowego sezonu :lalag: z góry dziękuję i pozdrawiam :clap: ( jestem tu nowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Szukaj tu..http://www.motocikli.com/content/view/22/61/abo tu..http://www.diff.ru:8000/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 jest w temacie "mam 10gb serwisówek..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashka Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 jest w temacie "mam 10gb serwisówek..."jest ale za chiny ludowe nie można ściągnąć bo ciągle serwer zajęty albo coś. na stronie którą podał Grzykrzy jest mnóstwo serwisówek i nie trzeba czekać. Jakaś czeska chyba albo słowacka ale bardzo polecam:) dzięki GrzykrzyPozdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 10 giga serwisóweknapisz do MOSUE, napewno Ci pomoze. Ja poprosilem o serwisowki do CB 450 S, jutro ma byc juz linka w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja sie podczepiam pod temat i tez bym prosil jakby co :icon_mrgreen: pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 podałem w którym temacie jest, jeśli nie można ściagać bo są zajęte sloty, instalujemy toolbara, i wtedy można bez problemu ściągać, to naprawdę proste i nie boli :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 a nie trzeba nic placic czy cos takiego? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radetzky Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Jeżeli jeszcze sprawa jest aktualna to ja sobie ściągnąłem stąd:http://auto-moto.electromaniacs.org/upload...E_1989-1997.ziptrzeba się tylko zalogować, można podać lipną "emalię" bo nie trzeba potwierdzenia. W ogóle serwer jest chyba "dziewiczy", byłem pierwszym który zaciągnął plik i na dodatek z prędkością na jaką tylko pozwalało łącze. Serwisówka (Haynesa) jest do wersji USA i UK ale to chyba nie ma większego znaczenia, plik ma 74MB. Powodzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi