Vatzeque Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Browar, dobrze mówisz, że nie wszystkie ceny były dobre.Tylko na ten przykład na miejscu możesz sobie przymierzyć, ja wolałem zrobić tak z kaskiem i dać 50 zyli więcej niż kupić na allegro i ftopić. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Zawsze mogłeś się do Olka przejechać i przymierzyć jaki Cię interesuje, a kupić już później z najtańszego źródła :( Ps. Kiedy w Łodzi bazar ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 SiemaVatzeque teraz 22 masz motobajzel w Katowicach PozdrooUważajcie na wiosnę w Katowicach obskoczli mi tam autko.Straty prawie 3000 . :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Browar Żywca nie lubie! A co było w tym takiego smiesznego?Niewiem moze mózg pożyczyłem bratu albo mi go wywiało ale nic smiesznego nie widze w tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Browar Żywca nie lubie! A co było w tym takiego smiesznego?Niewiem moze mózg pożyczyłem bratu albo mi go wywiało ale nic smiesznego nie widze w tym. Ejj no nie obrażaj się stary :D PEACE :biggrin: Może ja jestem zryty ale mnie to śmieszyło jak jasna cholera !! Pozytywnie i na relaxie :biggrin: :) :flesje: Kiedy Łódź ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Ja sie nie obrażam tylko nie rozumiałem co cie w tym tak smieszylo.Ale spoko widocznie zryty jestes :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Ale spoko widocznie zryty jestes ;) Przyjedz na wiosenna Edycję Rybola to zobaczysz bardziej zrytych heheh wierz mi ;) ;) ;) ;) ;) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi