Violet Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 A o to to już musisz się zapytać Draco Fishera :D Pewnie pojedziem autkiem, bo zima idzie... I tak co by być kole 10-11 w Chorzowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 EEE no nie wymiękajcie!! Ja dzisiaj przy -2 C jechalem do katowic i nie bylo tak źle !! Jedziemy na sprzętach !! Ugadajmy się tylko gdzieś ... co proponujecie ??? miejsce i czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ładnie, ja na sprzęcie napewno nie pojade bo go nie mam , może cos się tam trafi! Jest tam w czym wybierać? Może cosik się kupi! Więc ja zapewne autko!Browar, jak wkońcu wymiękniesz i zrezygnujesz z jazdy na moto to daj znać za 3000 zł cię przygarnę!Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Browar, jak wkońcu wymiękniesz i zrezygnujesz z jazdy na moto to daj znać za 3000 zł cię przygarnę!Pzdr eee nie dzięki Draco mnie za połowę tej ceny weźmie. Na moto jak nie będzie lało to jadę z tego co wiem Ja, Zbyhu, Dzola ... hmmm i to chyba wszystko ... no chyba że Vatzeque się z nami zgada po drodze (jak coś wiadomość na PM) Dokładną godzinę wyjazdu z Rybnika jeszcze podam bo trza się skonsultować :D :D Do zobaczyska i pozdroo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Nom Browar napisałem na PW.Jutro może na stacji lotosu (dawny minkus tank) ok. 9.30? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Witam!! Jutro planujemy wyjechać o 9.00 z Rybnika !! Po Drodze zajeżdzamy po Vetzegue na umówioną stację i później już traską lecimy. Prędkość nie będzie zabójcza bo ja z gwoździem w laczum (więc mogę góra 140km/h), a drugi powód niezbyt szybkiej jazdy to ... ehh nie powiem bo się jeszcze kto obrazi :) :P :crossy: Pozdro i do zobaczenia na Bajzlu !! /.. o ile tam trafimy :crossy: :lalag: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 pisze z komórki, więc zwięźle. 1. wiem jak trafić. 2. nie mam owiewki, to 140km mnie męczy. do zobaczyska. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Czolem! No, jutro o 9:00 wyjazd :icon_mrgreen:. Draco!Bierz motonga i jutro na BP za moim blokiem masz byc! Inaczej spale resztki lacza na Twoim podjezdzie :). Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 to ja też spale, ja też .. aż iskry pójdą bo mam gwoździa :icon_mrgreen: :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Pogoda dopisała, zakupy udane, motobajzel udany :)Nastepny motobajzel w Chorzowie 10 grudnia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Czolem! Bylem, paru znajomych spotkalem, miedzy innymi Bube, ktory na 4um nieobecny od 3 lat (jak sam powiedzial). Ale koszulke 4umowa posiadal :icon_mrgreen:.Olej do TDMki kupiony, jest gut :).Dzieki dla Dzoli, Browara, Vatzeque (qrde, ale niehumanitarny nick :crossy:) i Draco za towarzycho! :P. Pozdro Edytowane 22 Października 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Tobie też dzięki, że powygłupiałeś się ze mną na trasie :icon_mrgreen: :) :P i dla reszty ekipy za jazde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzola Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Witam!Ja też Wam dziękuje chłopaki za wspólną jazde i niezły ubaw na miejscu :) ...oj było wesoło, było :icon_mrgreen: Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Witam!..oj było wesoło, było :) Kiedy było wesoło ?? :) ja tam miałem doła :crossy: :lalag: a tak btw. to trza częsciej razem śmigać :icon_mrgreen: SZACUN !! :P Ps. no i był FZX :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Szkoda że ja nikogo z Was nie znam bo chciałem pogadać z ludem z forum :icon_mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi